Επιμελητήριο: Συγχαρητήρια Επιστολή

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας

Προς: Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών

Μέσης Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας

 

Πρόεδρο & Μέλη Δ.Σ.

 

 

Κε Πρόεδρε & Μέλη του Δ.Σ.,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας συγχαρούμε για την εξαιρετικά επιτυχημένη πραγματοποίηση ημερίδας με θέμα «Ημέρα Σταδιοδρομίας 2011», που υλοποιήσατε εχθές 23.02.2011 στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. Ηγουμενίτσας.

Η σωστή επιλογή του θέματος της εκδήλωσης και η εξαιρετική εμφάνιση του ομιλητή που προσκαλέσατε, αντάμειψε τις προσπάθειές σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο με την εξαιρετικά μεγάλη προσέλευση κοινού, όσο και με την παραμονή του στην αίθουσα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, με έντονη συμμετοχή των νέων του ακροατηρίου.

Επίσης αναδείχθηκε μέσα από την εκδήλωσή σας, η αγωνία των νέων μας για το αύριο, και η δήλωση με τον πιο εμφατικό τρόπο, ότι η νεολαία μας, δεν είναι απαθής για τις εξελίξεις που επηρεάζουν άμεσα το μέλλον της. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη από όλους όσους εμπλέκονται με την διαμόρφωσή του.

Σας προτρέπουμε να συνεχίσετε με παρόμοιες εκδηλώσεις, το πολύ πετυχημένο ξεκίνημα που κάνατε, και σας βεβαιώνουμε ότι το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, εκπροσωπώντας την τοπική επιχειρηματικότητα,  θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειές σας, όπως άλλωστε ήδη πράττει.

 

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Αλέξανδρος Πάσχος