Επιμελητηριακές Εκλογές: Ανεξάρτητου συνδυασμού για μια ενιαία φωνή της θεσπρωτικής επιχειρηματικότητας ηγείται ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Αλέξανδρος Πάσχος

Έναν νέο και ανεξάρτητο συνδυασμό με εκπροσώπηση από το σύνολο του πολιτικού και επαγγελματικού φάσματος ετοιμάζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Αλέξανδρος Πάσχος με στόχο το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και ο επιχειρηματικός και επαγγελματικός κόσμος του νομού να έχει μια ενιαία και δυνατή φωνή δείχνοντας το δρόμο λύσεων προς την πολιτεία σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενόψει των επικείμενων επιμελητηριακών εκλογών και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα μηνύματα που εκπέμπει ο επιχειρηματικός και επαγγελματικός κόσμος του νομού μας, όπως και την αγωνία τους για το μέλλον της επιχειρηματικής και επαγγελματικής δραστηριότητας του νομού μας, εκτιμούμε, ότι πρέπει να επικρατήσει πνεύμα ενότητας, μακριά από κομματικές και παραταξιακές σκοπιμότητες.

Ο επιχειρηματικός κόσμος του νομού, πρέπει να έχει καθαρή φωνή και άποψη, που θα αντικατοπτρίζει τις ανάγκες της βάσης, και θα τις μετουσιώνει σε ιδέες και προτάσεις με έμπρακτη εφαρμογή προς τη Πολιτεία.

Για τους παραπάνω λόγους, ηγούμαι ανεξάρτητου συνδυασμού ο οποίος θα κατέβει, ζητώντας την εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών του τόπου, στις εκλογές που θα γίνουν στις 4&5 Δεκεμβρίου του 2011.

Καταρτίζουμε ένα συνδυασμό στον οποίο συμμετέχουν νέοι άνθρωποι με φρέσκες ιδέες και ορίζοντες, άνθρωποι από όλο το επιχειρηματικό και πολιτικό φάσμα, που έχουν επενδύσει το επαγγελματικό τους αύριο σε αυτό τον τόπο.

Συνάδελφοι,

Αυτοί οι άνθρωποι, και όλοι μαζί, με μια φωνή, ζητούν το δικό σου ΝΑΙ για να μπορέσει το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, να κάνει, σε πείσμα των καιρών, το δικό του άλμα στο μέλλον, ανοίγοντας νέους δρόμους για την θεσπρωτική επιχειρηματικότητα.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού

Αλέξανδρος Πάσχος 

 (κιν. 6945154805)