Επιτυχής η χειρουργική επέμβαση στον αστυνομικό των ΕΚΑΜ – Τον τραυματία επισκέφθηκε ο υφ. Υγείας Αντ. Μπέζας

XATZHKOSTAΣτους συναδέλφους του που βρίσκονται στη Βροσύνα τηλεφώνησε αμέσως μόλις συνήλθε από το χειρουργείο ο αστυνομικός των ΕΚΑΜ, ο οποίος είχε τραυματιστεί τα ξημερώματα κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με τους δύο Αλβανούς δραπέτες.

Και το πρώτο πράγμα που ρώτησε ήταν να πληροφορηθεί την εξέλιξη της επιχείρησης και της καταδίωξης του δεύτερου συνεργού.

Στο δωμάτιο του τον επισκέφθηκε και τον συνεχάρη ο Υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας. Μάλιστα του τόνισε ότι βρίσκεται σε άριστα ιατρικά χέρια καθώς τα νοσοκομεία της Ηπείρου είναι από τα καλύτερα της χώρας.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε από τον διοικητή του Νοσοκομείου και την ιατρική ομάδα που χειρούργησε τον νεαρό άνδρα των ΕΚΑΜ.

Ο κ. Μπέζας στη δήλωση που έκανε συνεχάρη τους αστυνομικούς και τους αξιωματικούς της ελληνικής αστυνομίας για το υψηλό αίσθημα ευθύνης και βέβαια τη διοίκηση και το προσωπικό του Χατζηκώστα που ανταποκρίθηκε υποδειγματικά.

«Βρίσκομαι εδώ από καθήκον τόσο ως υφυπουργός Υγείας όσο και ως βουλευτής της περιοχής. Θέλω να συγχαρώ τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και τους αξιωματικούς για την επίπονη προσπάθειά τους. Επιτελούν την αποστολή τους και είμαστε στο πλευρό τους.

Θέλω να συγχαρώ το προσωπικό του νοσοκομείου, το οποίο αντιμετώπισε άμεσα και με πλήρη επάρκεια το περιστατικό. Ο αστυνομικός θα παραμείνει στο Νοσοκομείο για όσο χρειαστεί», σημείωσε στη δήλωσή του ο κ. Μπέζας.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Φώτης Βάββας έδωσε στη δημοσιότητα το ιατρικό ανακοινωθέν, με τις λεπτομέρειες της επέμβασης που έγινε στον αστυνομικό. Ο σοβαρότερος τραυματισμός από τη σφαίρα είναι στο γόνατο, όπου έγινε αποκατάσταση και δεν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος για την υγεία του.

Ο κ. Βάββας συνεχάρη το προσωπικό του νοσοκομείου για την ετοιμότητα που επέδειξε και την ευθύνη με την οποία ανταποκρίθηκε στα καθήκοντά του.