Επιτυχίες από την Α.Δ. Θεσπρωτίας

elas

Συνελήφθησαν δύο (2) διακινητές και πέντε (5) μη νόμιμοι μετανάστες

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ

Εξιχνίαση (3) περιπτώσεων κλοπών από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πέρδικας Θεσπρωτίας

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Κατασχέθηκαν (381) κιλά κάνναβης.

Συνελήφθησαν δύο (2) διακινητές και πέντε (5) μη νόμιμοι μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (31-08-2011) το βράδυ στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Ηγουμενίτσας , δύο (2) διακινητές, υπήκοοι Ιράκ ηλικίας 31 και 28 ετών και μία (1) μη νόμιμη μετανάστης με τα τέσσερα (4) ανήλικα τέκνα της , υπήκοοι Αφγανιστάν.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Ηγουμενίτσας εντόπισαν τον 28χρονο, να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 31χρονος και οι παραπάνω πέντε (5) μη νόμιμοι μετανάστες.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος έφερε επτά (7) ακτοπλοϊκά εισιτήρια καθώς και δύο κλεμμένα διαβατήρια Ολλανδίας (για τον ίδιο και την διακινούμενη),στα οποία ήταν επικολλημένες οι φωτογραφίες τους, με σκοπό να μεταβούν στην Ιταλία. Ο οδηγός του οχήματος δήλωσε ότι προμηθεύτηκε τα κλεμμένα διαβατήρια Ολλανδίας από τον 31χρονο, έναντι του χρηματικού ποσού των τριών χιλιάδων ευρώ (3000) .

Επιπρόσθετα προέκυψε ότι το αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 28χρονος διακινητής, έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφάλειας Ακροπόλεως Αττικής.

Το παραπάνω αυτοκίνητο, τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια κατασχέθηκαν από το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ

Εξιχνίαση (3) περιπτώσεων κλοπών από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πέρδικας Θεσπρωτίας

Συνελήφθη χθες (31-08-2011), μεσημεριανές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ένας 17χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας για κλοπή.

Συγκεκριμένα την 31-08-2011, πρώτες πρωινές ώρες, ο 17χρονος εισήλθε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πέρδικας από ανασφάλιστη κεντρική πόρτα και αφαίρεσε από το παγκάρι το χρηματικό ποσό των πενήντα (50) ευρώ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 17χρονος αλλοδαπός από κοινού με 21χρονό ημεδαπό, εισήλθαν τρεις φορές στον ανωτέρω Ιερό Ναό αφαιρώντας απροσδιόριστο χρηματικό ποσό .

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Κατασχέθηκαν (381) κιλά κάνναβης.

Συνελήφθησαν σήμερα (01-09-2011) το πρωί, στον Τσαμαντά Θεσπρωτίας , από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας , τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 48, 44 και 43 ετών, κατηγορούμενοι για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί εντοπίστηκαν από αστυνομικούς δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα να κινούνται ύποπτα. Ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση, διενεργήθηκε έλεγχος στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 48χρονος και στο οποίο επέβαινε ο 43χρονος και διαπιστώθηκε να μεταφέρει δεκατρείς (13) ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν τριακόσια οκτώ (308) δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (381.000) γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, το δεύτερο αυτοκίνητο που οδηγούσε η 44χρονη, διευκόλυνε ως προπομπός την μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.

Τα δύο (2) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα κατασχέθηκαν ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.