Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Αλλαγές στα εκλογικά κέντρα της Θεσπρωτίας

Ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, η ΝΟΔΕ ΝΔ Θεσπρωτίας ενημερώνει:

· Ψηφίζεις σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο την ημέρα των εκλογών. Τα εκλογικά κέντρα στο Νομό Θεσπρωτία είναι τα εξής:

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκλογές στο εκλογικό κέντρο Τσαγγαρίου στο Σούλι, ενδέχεται να διεξαχθούν με χειρόγραφη διαδικασία, ελλείψει σήματος κινητής τηλεφωνίας.
Σε κάθε περίπτωση, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν την ερχόμενη Κυριακή, οπότε και θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική λειτουργία του συστήματος.

· Μπορείς να δεις όλα τα εκλογικά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας nd.gr ή να ενημερωθείς από τις κατά τόπους Νομαρχιακές Οργανώσεις (ΝΟΔΕ).

· Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών.

· Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι αποδέχονται τις ιδεολογικές και προγραμματικές αρχές, καθώς και τις πολιτικές θέσεις του Κόμματος και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να τηρούν το Καταστατικό, τους Κανονισμούς και τις αποφάσεις του, υπογράφοντας σχετική δήλωση με τα στοιχεία τους. 

· Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία (Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο).

· Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ.

· Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, ψηφίζεις στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισες την πρώτη φορά, χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.