ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ.

            Σας ενημερώνουμε ότι το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας συνεργάζεται  με την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, για το πρόγραμμα «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ». 

Πρόκειται για μία εύχρηστη ατομική κάρτα, που απευθύνεται σε όλους τους  νέους  από 13 – 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις, αλλά και τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες 37 χώρες στο εξωτερικό.

Σας καλούμε λοιπόν να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος: www.europeanyouthcard.gr  να ενημερωθείτε για τις εκπτώσεις  που ισχύουν στη χώρα μας και εντελώς δωρεάν να γίνετε και εσείς Συνεργάτες της Κάρτας Νέων.

Σύντομα αναφέρουμε τα οφέλη της επιχείρησης σας μέσα από τη συνεργασία σας με το πρόγραμμα:

}        Προβολή της επιχείρησης στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της κάρτας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την Ελλάδα (Facebook, twitter)και στο επίσημο διαδικτυακό τόπο της κάρτας για την Ευρώπη: www.eyca.org

}        Στοχευμένη προβολή στους νέους 13 – 30 ετών.

}        Ειδική σήμανση στην είσοδο της επιχείρησης και στο site της που την πιστοποιεί ως Συνεργάτη.

}        Συμμετοχή στο μοναδικό ευρωπαϊκό δίκτυο επιχειρήσεων που απευθύνεται σε νέους.

Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε στο πρόγραμμα μπορείτε ηλεκτρονικά να υποβάλετε την Αίτησή σας στο επίσημο δικτυακό τόπο της κάρτας η να εκτυπώσετε την Αίτηση που σας επισυνάπτουμε και να τη στείλετε με φαξ στα γραφεία της Γ.Γ.Ν.Γ.: 210 2531879 υπόψη κας. Μπούρα Ελίνας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα: 210 2599422 ή αποστείλετε email στη παρακάτω διεύθυνση: e.mpoura@neagenia.gr.

Επίσης το έντυπο της αίτησης μπορείτε να το προμηθευτείτε από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.e-thesprotias.gr (Πεδίο: Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου Εβδομάδας & Χρήσιμα/Συνεργασίες)