Ευτυχία Σκούρα: Είναι η ώρα να πάμε την Ελλάδα και τη Θεσπρωτία μπροστά

Το τι συνέβη τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα είναι γνωστό σε όλους, το ζήσαμε και θα το ζούμε καθημερινά όσο θα επιτρέπουμε να ρυθμίζουν τη ζωή μας οι αποφάσεις της τόσο καταστροφικής για τη χώρα διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σε δύο βδομάδες, στις 20 Σεπτεμβρίου, έχουμε την ευκαιρία να το αλλάξουμε αυτό, δίνοντας στη Νέα Δημοκρατία την ψήφο μας και μαζί την εντολή να διατυπώσει ένα βιώσιμο σχέδιο για την επόμενη ημέρα της χώρας. Και να συνεργαστεί με κάθε υπεύθυνη, φιλοευρωπαϊκή δύναμη σε μια κυβέρνηση που θα ξαναχτίσει όσα γκρεμίστηκαν και θα εγγυηθεί την οριστική ρήξη με το παλιό και τη μετάβαση στη νέα εποχή.

Συμμετέχω και σε αυτές τις εκλογές ως υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσπρωτία.

Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για τον τόπο μας. Να μοιραζομαι τις αγωνίες σας και να αγωνιστώ μαζί σας τόσο για το σήμερα της πατρίδας, να αποκτήσει δηλαδή η Ελλάδα κυβέρνηση και διακυβέρνηση, όσο και για το δικό μας, ακόμα καλύτερο, αυτοδιοικητικό,αύριο, για το οποίο από την επόμενη μέρα θα εντείνουμε τις προσπάθειες και την ενεργή παρουσία μας.

Σας περιμένουμε όλους δίπλα μας, τόσο εγώ όσο και οι συνυποψήφιοι μου. Είναι η ώρα να πάμε την Ελλάδα και τη Θεσπρωτία μπροστά! Και σ’αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς!

Ευτυχία M. Σκούρα
Υποψήφια βουλευτής Θεσπρωτίας
Νέα Δημοκρατία