Ζητούσε να της χαλάσουν χαρτονομίσματα και τους ξάφριζε!

euros

Με ταχυδακτυλουργικό τρόπο κατάφερνε να κλέβει τους υπαλλήλους καταστημάτων που την εξυπηρετούσαν – Άγνωστο ακόμη το συνολικό ποσό που έχει καταφέρει να αποσπάσει 

Τα επιδέξια δάχτυλα μιας 55χρονης Ελληνίδας της εξασφάλιζαν τα προς το ζην, όταν ζητούσε να της χαλάσουν χαρτονομίσματα μεγάλης αξίας και κατάφερνε με ταχυδακτυλουργικό τρόπο να… ξαφρίσει τους υπαλλήλους καταστημάτων και υπηρεσιών που την εξυπηρετούσαν!

Η πρώτη από τις τρεις κλοπές που φέρεται να διέπραξε, είχε γίνει πριν από έξι ολόκληρα χρόνια! Αυτό σημαίνει για τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι, στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε ως την εξιχνίαση της δράσης της, πρέπει να έχει διαπράξει πολύ περισσότερες και σε διάφορες περιοχές της χώρας. Γι’ αυτό, η έρευνα συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση. Πάντως, η… ταχυδακτυλουργός δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για κλοπές υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Στην προανάκριση, που συμμετείχαν η Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας Θεσσαλονίκης και η Ασφάλεια Λευκάδας, αποκαλύφθηκε ότι στις 5 Απριλίου του μακρινού 2012 στην Ηγουμενίτσα, η 55χρονη πήγε να «χαλάσει» μεγάλο χαρτονόμισμα σε υποκατάστημα της Δ.Ε.Η. και κατάφερε να αποσπάσει από τον ταμία 1.450 ευρώ! Οι επόμενες υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν, ήταν η κλοπή 1.400 ευρώ με την ίδια μέθοδο από ένα κατάστημα ταχυμεταφορών στην Ηγουμενίτσα στις 20 Μαρτίου φέτος και η κλοπή 650 ευρώ από ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Λευκάδα.