Ημερήσια διάταξη συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου

perifereia

perifereiaΤην Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 15:00 συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Επερωτήσεις:

1) Του Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε. Θεσπρωτίας, της παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ να ΖΕΙΣ» κ. Γρηγορίου Τζιοβάρα, σχετικά με εφαρμογή απόφασης Π.Σ. για υδάτινους αποδέκτες.

2) Του Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε. Πρέβεζας, της παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ να ΖΕΙΣ» κ. Κων/νου Αρβανίτη, σχετικά με τη στέγαση υπηρεσιών της Π.Ε. Πρέβεζας.

3) Του επικεφαλής της παράταξης «ΑΥ.ΡΙ.Ο για την ΗΠΕΙΡΟ», κ. Ιωάννη Παπαδημητρίου, σχετικά με το ΧΥΤΑ Ελληνικού.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1) Επικύρωση των αποφάσεων – Πρακτικών των 9ης και 10ης  συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

2) Σχετικά με Προγραμματικές Συμβάσεις της Περιφέρειας Ηπείρου με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την υλοποίηση αθλητικών έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων.

(εισήγηση: Περιφερειάρχης Ηπείρου)

3) Έγκριση της 4ης αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων της Περιφέρειας Ηπείρου οικ. έτους 2012.

(εισήγηση: Δ/νση Οικονομικού)

4) Έγκριση της τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του Προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων της Περιφέρειας Ηπείρου Β’ τριμήνου οικ. έτους 2012

(εισήγηση: Δ/νση Οικονομικού).

5) Έγκριση τροποποίησης Περιφερειακών Προγραμμάτων 2012.

(εισήγηση: Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού)

6) Έγκριση συμμετοχής των Π.Ε. Πρέβεζας και Άρτας στο πρόγραμμα LEADER.

(εισήγηση: Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού)

7) Αποδοχή αιτήματος δικαιούχων αποζημίωσης από την απαλλοτρίωση ιδιοκτησιών τους για την κατασκευή του έργου «Αρδευτικό Έργο Μαργαριτίου Ν. Θεσπρωτίας –Β’ Φάση», για καταβολή της κατά μειωμένο ποσοστό από τα ποσά που κρίθηκαν δικαστικώς.

(εισήγηση: Εκτελεστικός Γραμματέας Περιφέρειας Ηπείρου)

8) Αναγκαστική απαλλοτρίωση ακινήτων για την κατασκευή του Έργου «Βελτίωση της επαρχιακής οδού 1α από τον κόμβο Αμφιθέας –Αγ. Μαρίνα- Ε.Ο. Ιωαννίνων –Κοζάνης» στη Δημοτική Ενότητα Περάματος , του Δήμου Ιωαννιτών, της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

(εισήγηση: Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Ιωαννίνων)

9) Αναγκαστική απαλλοτρίωση ακινήτων για την κατασκευή του Έργου «Βελτίωση –τροποποίηση 13ης επαρχιακής οδού Ν. Ιωαννίνων (Ε.Ο. Ιωαννίνων –Ηγουμενίτσας –Ζωοδόχος –Γραμμένο –Βαγενήτι-Πολύλοφος-Λύγγος)» στο Δήμο Ζίτσας του Ν. Ιωαννίνων.

(εισήγηση: Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Ιωαννίνων)