Η Ελληνική , Μητέρα των Γλωσσών, στις Επιστήμες και τις Τέχνες

4ο ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

14, 15, 16 & 17 Ιουνίου 2013

 O Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών PALSO Ν. Θεσπρωτίας σε συνεργασία με τους Συλλόγους Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Άρτας, Ιωαννίνων & Πρέβεζας-Λευκάδας, διοργανώνει το 4ο ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  στις 14, 15, 16 & 17 Ιουνίου 2013 στο Συνεδριακό Χώρο του ξενοδοχείου «SIVOTA DIAMOND spa resort» στα Σύβοτα Θεσπρωτίας με θέμα: «Η Ελληνική , Μητέρα των Γλωσσών, στις Επιστήμες και τις Τέχνες».

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές ομιλίες από πανεπιστημιακούς και επιστήμονες κύρους, εμπορικές ομιλίες και σεμινάρια από εκδοτικούς οίκους ( ελληνικούς και ξένους) καθώς επίσης και Έκθεση ξενόγλωσσου βιβλίου και εποπτικών μέσων .

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών PALSO:

• Απολαμβάνουν χρόνια τώρα την εμπιστοσύνη των μαθητών και των οικογενειών τους που τα επιλέγουν λόγο του υψηλού επιπέδου σπουδών, της μεθοδολογίας, της τεχνογνωσίας και της αποτελεσματικότητας που παρέχουν.

• Πάντα πρωτοπόρα στην εξέλιξη και την εκμάθηση ξένων γλωσσών στον τόπο μας, αναπτύσσουν πρωτοβουλίες με απώτερο σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών απέναντι στους μαθητές μας και την κοινωνία ευρύτερα.

• Είναι ο χώρος προετοιμασίας των νέων ώστε να γίνουν παγκόσμιοι πολίτες.

Είμαστε υπερήφανοι που συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα, την  Aυστραλία και την Κύπρο θα λάβουν μέρος στις εργασίες του Συνεδρίου μας και θα γνωρίσουν την ακριτική Θεσπρωτία από κοντά.