Η μάχη των πανελληνίων στη Θεσπρωτία. Μυνήματα και ευχές

Στη μάχη των πανελληνίων ρίχτηκαν από το πρωί 92 μαθητές των ΕΠΑΛ στη Θεσπρωτία, οι οποίοι εξετάστηκαν στο μάθημα της Γλώσσας στο ένα εξεταστικό κέντρο που δημιουργήθηκε για τα ΕΠΑΛ στην Ηγουμενίτσα.

Την Παρασκευή 322 μαθητές ΓΕΛ καλούνται να προσέλθουν στα 5 εξεταστικά κέντρα του Νομού (2 στην Ηγουμενίτσα και από ένα σε Φιλιάτες, Παραμυθιά, Μαργαρίτι), ενώ 5 μαθητές της Γ’ Λυκείου από τη Θεσπρωτία θα εξεταστούν προφορικά σε εξεταστικό κέντρο των Ιωαννίνων.

Μηνύματα και ευχές έδωσαν στην δημοσιότητα, το σύνολο σχεδόν των αιρετών της Θεσπρωτίας:

Μήνυμα του Μάριου Κάτση για τις Πανελλαδικές

Σήμερα ξεκινούν οι πανελλήνιες εξετάσεις και θα ήθελα να ευχηθώ με όλη μου την καρδιά καλή επιτυχία σε όλες τις μαθήτριες και σε όλους τους μαθητές που συμμετέχουν. Γνωρίζω ότι η προσπάθεια για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι μια επίπονη δοκιμασία τόσο για τους μαθητές, όσο και για τις οικογένειες τους και τους εκπαιδευτικούς

Μήνυμα του Βασίλη Γιόγιακα

Καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά που ρίχτηκαν σήμερα στη μάχη των πανελληνίων. Είναι χρέος μας να παλέψουμε για μια κοινωνία που θα ανταμείβει την επένδυση στη μάθηση και τη σκληρή δουλειά. Χρειαζόμαστε περισσότερο παρά ποτέ τους άριστους, τους ταλαντούχους και τους εργατικούς!

Μήνυμα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις της Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Πολιτισμού Ηπείρου Αντιγόνης Φίλη

Share Button

Με την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων ολοκληρώνεται ένας κύκλος και καλείστε να δώσετε μία από τις πολλές μάχες στη ζωή σας,  ίσως την σημαντικότερη.  Δουλέψατε σκληρά με επιμονή, υπομονή, κόπο και θυσίες για να φτάσετε ως εδώ, με την συμπαράσταση των γονέων και των εκπαιδευτικών σας, που σας στήριξαν σε όλο αυτό το όμορφο ταξίδι της γνώσης έως σήμερα.

Αφήνοντας πίσω την ανεμελιά της παιδικής αθωότητας, ξεκινά ένας καινούριος αγώνας και σίγουρα θα βρείτε το δρόμο σας, είτε μέσω της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης είτε μέσω της επαγγελματικής κατάρτισης, αφού οι πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι μονόδρομος.

Να θυμάστε πως το άγχος είναι κακός σύμβουλος, να είστε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι.

Σας εύχομαι ολόθερμα καλή επιτυχία και να πετύχει ο καθένας τους στόχους του!

Μήνυμα για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων του Προέδρου της ΠΕΔ Ηπείρου και Δημάρχου Ηγουμενίτσας Γ.Λώλου

Share Button

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου και Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων δήλωσε:

«Αγαπητές μαθήτριες και μαθητές

Με αφορμή την επικείμενη έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων, εκφράζω τη συμπαράστασή μου στον αγώνα σας και εύχομαι ολόψυχα  καλή επιτυχία και καλή δύναμη σ’ εσάς αλλά και στις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς σας, που στηρίζουν το δύσκολο έργο σας.

Οι εξετάσεις αυτές, αν και αποτελούν σημαντικό σταθμό στην πορεία σας, δεν αποτελούν και την ύστατη ευκαιρία. Είναι μόνο μια στιγμή οριακή στη διαρκή μαθητεία σας στη γνώση και στη ζωή, αφού θα υπάρξουν κι άλλες μάχες που θα κληθείτε να δώσετε στην πορεία σας για ένα καλύτερο μέλλον.

Οπλιστείτε με ψυχραιμία, αισιοδοξία και νηφαλιότητα και θυμηθείτε  ότι  ανεξαρτήτως αποτελέσματος, οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη διαδρομή της ζωής σας θα είναι πολλές και ποικίλες.Αδράξτε τις ευκαιρίες σας  και διεκδικήστε δυναμικά τα όνειρα και τις προσδοκίες σας.

Σας εύχομαι κουράγιο, αντοχή και κάθε επιτυχία!»

Μήνυμα της Δημάρχου Σουλίου για Πανελλαδικές

Share Button

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους μαθητές που ξεκινούν αύριο το δύσκολο και ανηφορικό δρόμο των Πανελληνίων Εξετάσεων ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει και για τους οποίους έχετε προσπαθήσει όλα αυτά τα χρόνια, θυσιάζοντας μέρος της προσωπικής σας ζωής.

Οι εξετάσεις αυτές, είναι ένα από τα σημαντικότερα στάδια της μαθητικής ζωής και σηματοδοτούν την έναρξη ενός νέου κύκλου στην εξέλιξή σας ως άτομα και μία από τις «μάχες» που έχετε να δώσετε στη ζωή σας, όχι όμως την τελευταία. Ο αγώνας είναι διαρκής, οι εξετάσεις καθημερινές, χωρίς τέλος και η ζωή θα προσφέρει πάντα ευκαιρίες, τις οποίες και πρέπει να αξιοποιείτε με σύνεση.

Πιστεύω απόλυτα στην ικανότητα σας να πετύχετε αυτό που προσδοκάτε και πάλι εύχομαι καλή επιτυχία σε σας και στις οικογένειες σας υγεία, κουράγιο για να σας στηρίζουν σε όλες σας τις επιλογές.

Η Δήμαρχος Σουλίου
Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση