Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Νίκου Αθανασίου

parousiasi-athanasiou-1093x600Τους υποψήφιους του συνδυασμού «1 Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας», παρουσίασε το πρωί του Σαββάτου στο κατάμεστο απο κόσμο θέατρο Καρκαμίσι, ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου, Νίκος Αθανασίου.
«Να προχωρήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ενωμένοι… αφήνοντας στην άκρη τα κομματικά στεγανά και να διεκδικήσουμε ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ καλύτερο για όλους μας» κάλεσε τους παρευρισκόμενους ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου, ο οποίος σημείωσε πως «πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να μας πείσουν ότι το να συμμετέχει κανείς στα κοινά είναι υπόθεση προσωπικής προβολής με κύριο στόχο την ικανοποίηση ατομικών φιλοδοξιών. Ότι επιδίωξη μας είναι η συγκέντρωση και η ατομική διαχείριση εξουσίας. Όσοι με γνωρίζετε καλά, ξέρετε ότι έχω αντίθετη άποψη. Ούτε μεγάλωσα, ούτε γαλουχήθηκα, ούτε απέκτησα στην πορεία της ζωής μου τέτοιες αντιλήψεις» Αναφερόμενος στην απόφαση του για να διεκδικήσει τον δήμο Σουλίου, ο Νίκος Αθανασίου σημείωσε πως «αποτελεί για μένα προσωπικό στοίχημα για την επίλυση των προβλημάτων, την βελτίωση της καθημερινότητας, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, την ανάδειξη ενός νέου μοντέλου άσκησης αυτοδιοικητικής εξουσίας, που θα βασίζεται στις αρχές της Ενότητας, της Συνεργασίας και της Αποφασιστικότητας» τονιζοντας πως «Υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση και γνωρίζω καλά τις ανάγκες, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου μας, του Δήμου Σουλίου. Όλα αυτά τα χρόνια είχα την ευκαιρία να αναπτύξω μαζί σας μία σχέση προσωπική, μία σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, μα πάνω απ΄ όλα στην ειλικρίνεια. Πάντοτε είχα σαν αρχή και βασικό στόχο το καλό του Δήμου μας, το κοινό καλό. Είχα όμως και την ευκαιρία να αποκτήσω την κατάλληλη εμπειρία, ώστε να είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τα προβλήματα του τόπου μας»

Μιλώντας για την ανάγκη συνεργασιών, ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου, σημείωσε πως «προσωπικά θα επιδιώξω τη σύνθεση και τις ευρύτερες συναινέσεις γιατί πιστεύω ότι με τη συνεννόηση και την ειλικρίνεια μπορούμε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις δύσκολες προκλήσεις που θα έρθουν. Εμείς δεν χωρίζουμε ανθρώπους – Τους ενώνουμε. Εμείς δεν πνίγουμε φωνές – Τις δυναμώνουμε. Θέλουμε να ακούγονται όλοι καθαρά. Όπου και αν ανήκουν. Όλοι να λένε τη δική τους αλήθεια μέσα από τα βιώματα τους»

Ο Νίκος Αθανασίου απεύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης, τονίζοντας πως «απευθυνόμαστε στους πολίτες που αποτελούν την ζωντανή ιστορία του τόπου μας, Απευθυνόμαστε στους νέους που ενσαρκώνουν την ελπίδα και την αισιοδοξία, Απευθυνόμαστε στους πολίτες που μας ενώνουν οι αναμνήσεις, τα όνειρα και οι προσδοκίες μας, Απευθυνόμαστε στους πολίτες που πιστεύουν στο Μέλλον και στην προοπτική για την επόμενη μέρα του Δήμου μας, σε μια προσπάθεια ισόρροπης ανάπτυξης σε όλη την επικράτειά του. Σας καλώ να συστρατευτείτε δίπλα μας, όπως σήμερα με την παρουσία σας εδώ και στις 26 Μαΐου με την ψήφο σας, Σας καλώ να διασφαλίσουμε την πορεία για ένα Δήμο λειτουργικό, Ένα Δήμο φιλικό στους δημότες του και τους επισκέπτες του, Ένα Δήμο με ανάπτυξη σε όλους τους τομείς όπως απαιτεί η σύγχρονη κοινωνία. Να προσπαθήσουμε για ένα ΜΕΛΛΟΝ Καλύτερο, ένα Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας για ένα Δήμο με προοπτική ένα Δήμο με ΜΕΛΛΟΝ»

Τα ονόματα που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση είναι:

Δημοτική Ενότητα Αχέροντα
ΓΑΛΑΝΗ ΒΑΝΝΑ
ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΛΙΑΜΑ ΡΑΝΙΑ
ΜΠΙΛΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΠΑΛΑΝΤΖΑ ΜΑΡΙΝΑ
ΤΣΟΥΓΓΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΦΟΥΝΤΑΣ ΒΛΑΣΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δημοτική Ενότητα Παραμυθιάς
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΑΝΙΗΛ
ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΙΑΓΚΑ ΒΙΚΥ
ΓΚΟΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΡΙΜΤΖΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΣ του Αηδόνη
ΚΩΤΣΗ – ΜΑΣΤΟΡΑ ΑΝΝΑ
ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΛΑΠΠΑ-ΤΣΙΠΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΜΟΥΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΜΟΥΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΝΤΟΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΝΤΑΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΕΤΣΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΡΙΖΟΥ-ΓΚΟΓΚΑ ΦΡΟΣΩ
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΖΩΡΤΖΗ ΣΟΦΙΑ
ΤΣΕΚΟΥΡΑ-ΜΗΤΣΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΦΑΤΣΙΟΣ ΧΑΡΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Δημοτική Ενότητα Σουλίου
ΤΣΙΠΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ