Η Χορωδία της Πανηπειρωτικής έψαλε τα κάλαντα στη Βουλή των Ελλήνων

kalanta_vouli

kalanta_vouliΗ Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, υπό τους ήχους της ηπειρώτικης κομπανίας του Θεόδωρου Γεωργόπουλου, έψαλε τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα, στη Βουλή των Ελλήνων την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012.

Τη χορωδία της ΠΣΕ, συνόδευαν, ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων, Γιώργος Οικονόμου, Κώστας Κωνής και Κώστας Ζηκόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. Λάμπρος Ψυλιάς, Σπύρος Τζίμας, Χριστόφορος Τζαρτζούλης και Κώστας Γαβριήλ.

Η Χορωδία έψαλε τα Κάλαντα στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, παρουσία του Α΄ Αντιπροέδρου κ. Γιάννη Τραγάκη, του ηπειρώτη Βουλευτή Θεσπρωτίας και Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Αντώνη Μπέζα, καθώς και άλλων ηπειρωτών Βουλευτών.

Ο Πρόεδρος της ΠΣΕ, κ. Γιώργος Οικονόμου, στο σύντομο χαιρετισμό του, ζήτησε να προωθηθούν νομοσχέδια που να ζεσταίνουν τις παγωμένες καρδιές των Ελλήνων και ανέλυσε την ηγετική θέση που έχει η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, ως μοναδική τριτοβάθμια οργάνωση, στην παραγωγή πολιτισμού στον Ελλαδικό χώρο.