Θρασύτατη ληστεία με κουκούλες και πιστόλια…

ASTYNOMIA DROMOSΤο θράσος περίσσευε από τους τρεις νεαρούς που με κουκούλες στα πρόσωπα και πιστόλι στο χέρι, χτύπησαν πρατήριο καυσίμων στη Γραμμενίτσα Άρτας.

Πρόκειται για αδέρφια από τον οικισμό των αθίγγανων στο Λούρο. Μάλιστα ο ένας από τους τρεις είναι μόλις δεκαπέντε χρονών.

Οι τρεις νεαροί χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο του θείου τους έφτασαν στο πρατήριο όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν η ιδιοκτήτριά του και ο γιος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Epiruspost.gr τους απείλησαν με το πιστόλι απαιτώντας να τους δοθούν τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο. Το ποσό που πήραν ήταν μόλις 220 ευρώ.

Οι τρεις όμως λογάριαζαν χωρίς την Ασφάλεια Άρτας, η οποία ασχολήθηκε άμεσα με το θέμα και οδηγήθηκε στο συμπέρασμα, ότι οι ληστές ήταν τσιγγάνοι απ’ τον Λούρο.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας και προσήγαγε ως ύποπτο, τον 19χρονο τσιγγάνο, για μεταφερθεί στην συνέχεια στην Ασφάλεια Άρτας, όπου αναγνωρίστηκε απ’ τη ιδιοκτήτρια του πρατηρίου, η οποία και αναγνώρισε και τον 15χρονο συνεργό του, που είναι αδερφός του, ο οποίος καταζητείται…

Επίσης καταζητείται ένας ακόμη νέος, που κι αυτός είναι τσιγγάνος, απ’ τον οικισμό του Λούρου. Κατασχέθηκε το αυτοκίνητο, με το οποίο έφτασαν στην Γραμμενίτσα, όπως επίσης και το χρηματικό ποσό, που είχαν κλέψει.

Αυτό που τονίζεται με έμφαση πάντως ότι από τον οικισμό των αθίγγανων στο Λούρο, ξεκινούν πολλά προβλήματα εγκληματικότητας.