Ισόπαλος στη Λευκίμμη ο Θεσπρωτός

Με το βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από τη Λευκίμμη η Θεσπρωτική ομάδα. Και τρία ημίχρονα να έπαιζαν, δύσκολα το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Λευκίμμης θα ξέφευγε από το 0-0.

Καθώς, στην ιστορική πρεμιέρα της ΑΕΛ στη Γ’ εθνική, κόντρα στον Θεσπρωτό, οι δύο ομάδες έδωσαν την απόλυτη προσοχή τους στο μηδέν της άμυνας, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το κομμάτι της δημιουργίας.

Κάτι που είχε ως συνέπεια το “μηδέν” να έρθει φυσιολογικότατα.

Κι αν στο πρώτο 20λεπτο, ο ρυθμός ήταν καλός, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω – κάτω, και κάποιες καλές στιγμές να’ ρχονται εκατέρωθεν (4′ Μπίκας, 8′ Αναστασιάδης, 12′ Ευθυμίου, 17′ Σταυρίδης -στην πιο σημαντική-, 19′ Γαστεράτος), στη συνέχεια, οι δύο ομάδες έσφιξαν πολύ, στο αμυντικό τους κομμάτι.

Όμως, κι ο Θεσπρωτός είχε τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις του, σε αυτό το διάστημα.

Με κορυφαία του στιγμή, εκείνη του 89ου λεπτού, όταν ο Κωνσταντίνου πάτησε περιοχή, όμως, το πλασέ του πέρασε δίπλα από την λευκιμμιώτικη εστία.

Διαιτητής: Μπαϊλης (Φραγκούλης, Τσόγκας)

ΑΕΛ (Γ. Σφακιανάκης): Βάρελης, Βούλγαρης, Σεντεμέντες, Σαμουιλίδης, Ρογγότης (60′ Πανταζής), Γεωργοπάλης (46′ Τσεβανέδης), Αναστασιάδης (60′ Κομνηνάκης), Ηλίας, Θεοδωράκης, Στέρεφ (83′ Στέρεφ), Γαστεράτος.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Δ. Μουρούτης): Παππάς, Σταυρίδης, Ι. Κατσέλης (89′ Ε. Κωνσταντίνου), Καρβούνης, Πάνος, Β. Κωνσταντίνου, Ευθυμίου, Γώγος, Φουντζούλας, Μπίκας, Πέντζας (65′ Χριστοδουλόπουλος).