Ισόπαλο το μάτς, ένας τραυματίας οπαδός…

PAS_PAO_2013 Με λευκή ισοπαλία έληξε το μάτς του ΠΑΣ Γιάννενα με τον Παναθηναικό στους Ζωσιμάδες για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι κυανόλευκοι δημιούργησαν φάσεις και κυνήγησαν το γκολ απέναντι στους φιλοξενούμενους που μπορεί να είχαν την κατοχή, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική.

Ο ΠΑΣ είχε καλές ευκαιρίες με τον πολύ καλό και σήμερα Ντε Βινσέντι ενώ και ο Κοροβέσης με τον Τσουκαλά απείλησαν με αξιώσεις την εστία του Καρνέζη.

Εκτός αγωνιστικού χώρου από το βράδυ του Σαββάτου κάποιοι θέλησαν να μετατρέψουν τα Γιάννινα σε πεδίο μάχης.

Έτσι πέταξαν μία κροτίδα μεγάλου μεγέθους στη οδό Μπιζανίου, στο χώρο όπου πρόκειται να ανοίξουν γραφεία του Παναθηναϊκού.

Την Κυριακή, από νωρίς το μεσημέρι, υπήρχε ομάδα φιλάθλων της πράσινης ΠΑΕ, περίπου 350 άτομα που είχαν φτάσει κι από άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, η οποία είχε συγκεντρωθεί στο χώρο της Ακαδημίας και σε άλλα σημεία της πόλης, με απώτερο στόχο να καταλήξει στο γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί από αυτούς είχαν καταφέρει να προμηθευτούν και εισιτήρια.

Η ένταση χτύπησε κόκκινο όταν τραυματίστηκε με αιχμηρό αντικείμενο ένας Γιαννιώτης, κοντά στο δικαστικό μέγαρο, ενώ ένα δεύτερο άτομο δέχθηκε χτυπήματα από μπουκάλια που εκσφενδονίστηκαν.

Από την ώρα εκείνη η Αστυνομία ανέλαβε δράση και έθεσε σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο που είχε εκπονήσει και το οποίο αποδείχθηκε άκρως αποτελεσματικό.

Κατάφερε να συγκεντρώσει όλους τους φιλάθλους του Παναθηναικού και τους οδήγησε στην παραλίμνιο.

Εκεί παρέμειναν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς να επιτραπεί σε κανένα να πλησιάσει στο γήπεδο.