Και ο Δήμος Φιλιατών στο δρόμο της ανακύκλωσης

filiati

filiatiΣύντομα στο Δήμο Φιλιατών θα λειτουργήσει  ένα πλήρες σύστημα ανακύκλωσης συσκευασιών  που θα δίνει στον καθένα μας τη δυνατότητα, άμεσα και πολύ κοντά στο σπίτι μας, να μπορούμε να εναποθέτουμε τα ανακυκλώσιμα υλικά.

Εντός των προσεχών ημερών θα γίνει, στα πλαίσια σχετικής σύμβασης με την Ελληνική Εταιρεία  Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, η παραλαβή και η χωροθέτηση  100 νέων κάδων, γεγονός που θα βοηθήσει στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη οργάνωση της ανακύκλωσης συσκευασιών  του Δήμου μας.

Ελπίδα για την επιτυχία  αυτής της νέας αρχής για την ανακύκλωση στο Δήμο Φιλιατών ,αποτελεί το ότι  η αποκομιδή και η μεταφορά ,σε σημείο συγκέντρωσης στην πρωτεύουσα του νομού, των ανακυκλώσιμων υλικών θα γίνεται αποκλειστικά από προσωπικό και απορριμματοφόρο του Δήμου Φιλιατών. Με το τρόπο αυτό  θα ξεπεράσουμε προβλήματα του παρελθόντος ,που ουσιαστικά ευθύνονται για το «πάγωμα» της ανακύκλωσης συσκευασιών στο δήμο μας την τελευταία τετραετία..

Καλούμε λοιπόν όλους τους δημότες να συνδράμουν τον Δήμο σε αυτή τη προσπάθεια  και να δώσουν νέα ώθηση στο πρωτεύον και σημαντικό θέμα της Ανακύκλωσης και της ήπιας διαχείρισης των απορριμμάτων μας.

Η Ανακύκλωση πρέπει να μπει στην καθημερινότητά μας.

Από το Γραφείο Τύπου