Και τρία ελικόπτερα στις έρευνες… Σε εξέλιξη η επιχείρηση της Αστυνομίας…

DRASH4 Από την οριογραμμή του Πωγωνίου μέχρι τη Σαγιάδα και σε κάθε άλλο πιθανό πέρασμα η Ελληνική Αστυνομία έχει ανοίξει στην κυριολεξία ασπίδα με στόχο να μπλοκάρουν κάθε πιθανή δίοδο διαφυγής των επικίνδυνων κακοποιών που από τα ξημερώματα της Παρασκευής βρίσκονται στην Ήπειρο.

Στις δυνάμεις των ερευνών έχουν προστεθεί εδώ και λίγες ώρες τρία ελικόπτερα τα οποία χτενίζουν όλη την περιοχή της Ηπείρου. Πέταξαν ακόμη και πάνω από την πόλη της Πρέβεζας και της Ηγουμενίτσας αλλά και σε όλη την παραλιακή ζώνη.

Το μεσημέρι ολοκληρώθηκε μία ακόμη σύσκεψη των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας που πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, αυτό που αποφασίστηκε είναι να μην υπάρξει καμία αλλαγή στον επιχειρησιακό σχεδιασμό ο οποίος ξεδιπλώνεται το τελευταίο εικοσιτετράωρο με επίκεντρο την περιοχή της Ντουσκάρας.

Οι δύο ύποπτοι εντοπίστηκαν από τις θερμικές κάμερες τα ξημερώματα του Σαββάτου. Από εκείνη την ώρα υπήρξε μία πρωτοφανής κινητοποίηση όλων των δυνάμεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων αλλά και όσων έχουν μετακινηθεί από άλλες περιοχές της χώρας.

Από το πρωί της Κυριακής και ύστερα από μία πραγματικά μεγάλη νύχτα αγωνίας, κατά την οποία δεν καταγράφηκε καμία κίνηση των υπόπτων, στήνονται μπλόκα παντού και γίνονται συνεχείς περιπολίες.

«Τώρα χρειάζονται γερά νεύρα και υπομονή» σημειώνουν οι έμπειροι αξιωματικοί της Ηπείρου οι οποίοι δεν συμμερίζονται πληροφορίες για διαφυγή των επικίνδυνων κακοποιών στην Αλβανία.