Καλό μήνα!!! Και του χρόνου!

Το έθιμο τηρήθηκε και φέτος. Πρωταπριλιάτικα ψέματα, γέμισαν τις σελίδες, έντυπες και ηλεκτρονικές. Η ΒδΈλλα αποφάσισε να δημιουργήσει μια άνευ προηγουμένου κρίση στο Δήμο Ηγουμενίτσας, ανακοινώνοντας την απόσυρση όλων των υποψηφιοτήτων για τη θέση του Δημάρχου και αφήνοντας την πόλη… ακέφαλη! http://www.vdella.com/–2014/7799-2014-03-31-21-45-31.html

Η συνάδελφος Θεσπρωτική από την άλλη πλευρά, ανακοίνωσε ανατροπή  του πολιτικού σκησνικού στο Δήμο, δημοσιεύοντας πρωτοσέλιδο το οποίο ήθελε το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Γ. Κάτσινο να επανεξετάζει την απόφασή του και να είναι και πάλι υποψήφιος.

Όλους τους υποψηφίους στο Φιλιάτι πλην του νυν Δημάρχου Μηνά Παππά, επέλεξαν να παραιτήσουν τα Νέα των Φιλιατών, εκλέγοντας από τώρα (!!!) Δήμαρχο και πάλι το Μηνά σε μια… αναμέτρηση σε… ύψος! (http://neafiliaton.wordpress.com)

Εξαιρετικά επιτυχημένο και το σχόλιο του Epiruspost, (http://www.epiruspost.gr/reportaz/paraskinio/24585-2014-03-31-21-29-48.html) το οποίο με τρόπο εξαιρετικά αληθοφανή, παραίτησε από υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη, το δικό μας Θωμά Πιτούλη προκαλώντας ολιγόλεπτη πρωινή… αναστάτωση, τόσο στο κτίριο της ΠΕ Θεσπρωτίας όσο και στους στους συνηποψηφίους του Αντιπεριφερειάρχη!

Και του χρόνου!