Κεντρική ομιλία της υποψήφιας Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγας Γεροβασίλη στην Ηγουμενίτσα

Την Τρίτη 13/5/14 στις 8:30 μμ στον πεζόδρομο της Ηγουμενίτσας, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση, για την Π.Ε. Θεσπρωτίας, της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής», με ομιλήτρια την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη.

Δραστηριότητες ψηφοδελτίου της «Ήπειρος Ανατροπής» στην Π.Ε. Θεσπρωτίας

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Θεσπρωτίας Παναγιώτης Πάντος και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την παράταξη “Ήπειρος Ανατροπής” της Όλγας Γεροβασίλη επισκέφτηκαν το πρωί της Πέμπτης 8/5 τους Φιλιάτες, το πρωί του Σαββάτου 10/5 την Παραμυθιά και την Κυριακή 11/5 την ορεινή περιοχή του Δ. Φιλατών (Μαυρονέρι, Αγ. Νικόλαo, Αγ. Πάντες, Πλάτανο, Πόβλα, Τσαμαντά, Λιά, Βαβούρι, Λίστα, Καλλιθέα, Ραβενή και Λεπτοκαριά).

Επισκέφθηκαν καταστήματα και καφενεία, συναντήθηκαν με κατοίκους της περιοχής και συνομίλησαν μαζί τους. Οι κάτοικοι εξέφρασαν τις απόψεις τους για τοπικά ζητήματα και για προβλήματα της καθημερινότητας (όπως η ασφάλεια στην παραμεθόριο περιοχή), αλλά και για την δυσχερή κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Ένα επίσης σημαντικό θέμα που τέθηκε είναι οι επισκευές στο επαρχιακό οδικό δίκτυο που συνδέεται με το δρόμο Ηγουμενίτσας-Ιωαννίνων, που δυσχεραίνουν την ομαλή επικοινωνία της απομακρυσμένης ορεινής περιοχής της Μουργκάνας.

Ο Παναγιώτης Πάντος ενημέρωσε τους κατοίκους για τις θέσεις και τις προτάσεις της παράταξης, που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα που έχει δημοσιοποιηθεί, τόνισε ότι ο στόχος είναι να γίνει επιτέλους η Ήπειρος χώρος ανάπτυξης και ζωής για όλους τους κατοίκους της και κάλεσε τους πολίτες σε ενεργή συμμετοχή και υπερψήφιση του ψηφοδελτίου της “Ήπειρος Ανατροπής”, για να ξεφύγει ο τόπος μας από το τέλμα και να ανοίξει ο δρόμος για την ανάταξη και ανάκαμψη της κοινωνίας της Ηπείρου.

Το πρωί της Δευτέρας 12/5/2014 ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την παράταξη “Ήπειρος Ανατροπής” της Όλγας Γεροβασίλη θα επισκεφτούν την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, το Δικαστικό Μέγαρο Ηγουμενίτσας, το ΣΔΟΕ και τις Λιμενικές Υπηρεσίες Ηγουμενίτσας, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας σε Πλαταριά και Σύβοτα Δ. Ηγουμενίτσας.

Το πρωί της Τρίτης 13/5/2014 θα περιοδεύσουν σε καταστήματα της αγοράς της Ηγουμενίτσας για ενημέρωση των κατοίκων για την κεντρική ομιλία της Όλγας Γεροβασίλη στην Ηγουμενίτσα το απόγευμα της ίδιας ημέρας.