ΚΠ Αριάδνη: Μαθαίνοντας και παίζοντας

Μια δημιουργική χρονιά έφτασε στο τέλος της και την γιορτάσαμε «Μαθαίνοντας και παίζοντας». Ήταν όλες και όλοι εκεί γονείς, παιδιά, μέλη της κοινότητας, παππούδες και γιαγιάδες. Φτιάξαμε κατασκευές, ζωγραφίσαμε συναισθήματα σε πέτρες και ξυλάκια, δημιουργήσαμε βραχιολάκια φιλίας, σελιδοδείκτες διαφορετικότητας και όλα αυτά με βασικό μας υλικό τη φαντασία, το μεράκι και την καλή διάθεση όλων. Έκπληξη της βραδιάς οι μουσικοί Βασίλης Ρίζος και Λένα Ισμαηλίδου που εθελοντικά συνόδευσαν μουσικά τις δραστηριότητες και τους χορούς μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους που ήρθαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ΚΠ «ΑΡΙΑΔΝΗ» σε συνεργασία με το γραφείο σχολικών δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων κ. Χριστίνα Τσώνη, τους εκπαιδευτικούς Ζωή Πλιαχτούρα (Νηπιαγωγείο Σαγιάδας), Ουρανία Αθανασοπούλου και Μαρία Μπογδάνη (Δημοτικό Πλαταριάς) και τέλος τους Βάσω Σισμανίδου, Στέργιο Παλπάνη, Φρόσω Ρίζου (1ο Δημοτικό Ηγουμενίτσας) τόσο για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων Αγωγής Υγείας στις τάξεις τους υπό την εποπτεία του Κέντρου Πρόληψης όσο και για τη διάθεσή τους να αφιερώσουν χρόνο και κόπο ώστε να  υλοποιηθούν τα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διευθύντρια Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Μαρίνα Μπέση και την Σύμβουλο Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Λαμπρινή Λιάτσου για τη συνεργασία  κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς αλλά και την παρουσία τους στη χθεσινή μας γιορτή. Κλείνουμε ευχαριστώντας για τη χθεσινή παρουσία και βοήθειά τους φοιτητές του Σεμιναρίου Φοιτητών του Κέντρου.

Ευχόμαστε ένα ξεκούραστο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Κέντρο Πρόληψης «ΑΡΙΑΔΝΗ»