Κ. Παπούλιας: Ο λαός επιλέγει το μέλλον του…

PAPOYLIAS-_FILIOS

PAPOYLIAS-_FILIOS«Είναι η υπέρτατη στιγμή της Δημοκρατίας. Ο λαός επιλέγει για το μέλλον του, το μέλλον των παιδιών του, για το μέλλον της πατρίδας. Πρέπει να έχουμε πάνδημη συμμετοχή, καθαρό μυαλό, καθαρές επιλογές για να μπορέσει η Ελλάδα να προχωρήσει μπροστά από Δευτέρα». Αυτή ήταν η δήλωση που έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας μόλις άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, στο 239ο εκλογικό τμήμα, στο 4ο Λύκειο Ιωαννίνων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η σύζυγός του έφτασαν λίγα λεπτά μετά τις δώδεκα στο χώρο του σχολείου όπου τον περίμενε ο Δήμαρχος της πόλης Φίλιππας Φίλιος.

Ο Πρόεδρος βγήκε ευδιάθετος από το παραβάν και σε πολίτη που τον ρώτησε αν καθυστέρησε γιατί ήταν αναποφάσιστος απάντησε ότι χαμογελώντας πως ήταν πολλά τα ψηφοδέλτια.

Ο κ. Παπούλιας χαιρέτησε όλα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τους εκπροσώπους των κομμάτων. Εντύπωση προκάλεσε ότι ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ αρνήθηκε να απλώσει το χέρι του και να ανταποδώσει την χειραψία, γεγονός που σχολιάστηκε από τους υπόλοιπους δυσμενώς.