Μήνυμα προς υποψηφίους Βουλευτές σχετικά με την προεκλογική τους προβολή

Η ηλεκτρονική μας έκδοση όπως επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία δημοσίευσε όλα τα ονόματα και τις κινήσεις των υποψηφίων βουλευτών όλων των κομμάτων και πολιτικών σχηματισμών στο νομό Θεσπρωτίας.

Ενημερώνουμε τους υποψηφίους ότι η προεκλογική περίοδος αν και σύντομη έχει αυξημένο όγκο εργασίας και κάθε εργαζόμενος έχει το δικαίωμα να αμείβεται για την εργασία και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

H online ενημέρωση της www.vdella.com έχει καταρτίσει προγράμματα προβολής για κάθε βαλάντιο και πάντα προσαρμοσμένα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας.

Τα προγράμματα προβολής τα έχει λάβει ήδη κάθε υποψήφιος στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο όπως και τα στοιχεία μας για να μπορέσουν να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Κρίνουμε ως λογική επιλογή, η ηλεκτρονική μας έκδοση να μην προχωρήσει σε καμία άλλη δημοσίευση δελτίων τύπου των υποψηφίων πριν το κλείσιμο συμφωνίας με την Δ/νση  μας, πλην των πρώτων δελτίων όπου ανακοινώνονται οι υποψήφιοι του κάθε κόμματος και ήδη έχουμε δημοσιεύσει χωρίς κανένα κόστος για τους υποψηφίους.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και ελπίζουμε σ’ ένα θετικό κλίμα συνεργασίας για την επιτυχή ευόδωση των πολιτικών σας.

Μετά τιμής

Ο εκδότης

Βαγγέλης Γρ. Αθανασίου