Ματαιώνεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας

igmdimarxeio

Σε ματαίωση οδηγήθηκε η συνεδρίαση της Δευτέρας του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, στην οποία επρόκειτο το όργανο να γνωμοδοτήσει επί των μελετών της Περιφερειακής Οδού της πόλης!

Κι αυτό γιατί – σύμφωνα με πληροφορίες – διαφαίνονταν ότι δεν θα υπήρχε απαρτία, καθώς οι αιρετοί του τόπου είχαν πιο… σημαντικά πράγματα να κάνουν το απόγευμα της Δευτέρας.

Άλλοι να πάνε στην ομιλία του Κ. Μητσοτάκη στα Ιωάννινα, άλλοι στην ομιλία του Αλ. Τσίπρα, επίσης στα Ιωάννινα και κάποιοι στην ομιλία του Ανδρ. Σπυρόπουλου, στην Ηγουμενίτσα αυτή τη φορά.

Έτσι με ορατό τον κίνδυνο στην αίθουσα να βρίσκονται μόνο ο Πρόεδρος του ΔΣ και ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, ο οποίος δεν είχει… προεκλογικές υποχρεώσεις τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος προχώρησε στη ματαίωση της συνεδρίασης και το σώμα θα συνεδριάσει με νέα πρόσκληση, όταν αυτή εκδοθεί…

Ματαίωση προγραμματισθείσας συνεδρίασης 19ης Ιουνίου 2023.

Σας ενημερώνουμε πως η προγραμματισθείσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας για σήμερα 19 Ιουνίου 2023 κατόπιν της υπ’ αριθμ. πρωτ. 13097/15-6-2023 πρόσκλησης ματαιώνεται.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Πάκος Δημήτριος