Μεγάλη επιχείρηση για τους ληστές του Καναλακίου… Εντοπίστηκε το όχημα με οπλισμό, ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έχει στηθεί από τις 3 το μεσημέρι στην παλιά Εθνική Οδό Ηγουμενίτσας – Ιωαννίνων για τον εντοπισμό 2 άγνωστων δραστών, οι οποίοι με το ΙΧ όχημά τους, δεν σταμάτησαν σε έλεγχο αντρών της Αστυνομίας και μετά από καταδίωξη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εγκατέλειψαν μέσα στο όχημα 1 καλάσνικοφ και σάκο με χειροβομβίδες.
Οι αστυνομικοί εικάζουν πως πρόκειται για τους ληστές του ταμιευτηρίου στο Καναλάκι την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για το ίδιο όχημα με το οποίο διέφυγαν οι ληστές.
Όλα ξεκίνησαν σήμερα το μεσημέρι όταν το όχημα τέθηκε λίγο έξω από την Ηγουμενίτσα σε παρακολούθηση και κοντά στη Βροσύνα στήθηκε μπλόκο για τον έλεγχό του.
Ο οδηγός όμως δεν σταμάτησε στο σήμα των Αστυνομικών, εγκατέλειψαν το όχημα μερικά χιλιόμετρα παρακάτω στη περιοχή της Λευκοθέας Ιωαννίνων και τράπηκαν σε φυγή πεζή.
Η αστυνομική επιχείρηση που έχει στηθεί αυτή την ώρα στα σύνορα των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων, θυμίζει την περσινή επιχείρηση για τον εντοπισμό των περιβόητων Αλβανών δραπετών, και οι Αστυνομικοί ελέγχουν την περιοχή με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς δεν είναι γνωστό εάν οι δύο κακοποιοί συνεχίζουν να οπλοφορούν.