Μεγάλη ποσότητα ηρωίνης σε λεωφορείο!

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, οδηγοί λεωφορείου, στο οποίο βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.

Κατασχέθηκαν  παραπάνω από (5) κιλά ηρωίνης.

Από τις αρχές του 2011, οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, έχουν συλλάβει (398) άτομα σε (279) υποθέσεις ναρκωτικών ουσιών και έχουν κατασχέσει, μεταξύ άλλων, (5) τόνους και (672) περίπου κιλά κάνναβης.

Συνελήφθησαν, χθες  (19-12-2011) το βράδυ στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων ένας ομογενής και ένας υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 43 και 45 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για  εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια, μεταφορά αυτών με χερσαίο μεταφορικό μέσο και  κατοχή  με σκοπό την εμπορία.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, στο 5ο χλμ της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων- Κακαβιάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων  πραγματοποίησαν έλεγχο σε λεωφορείο, ιδιοκτησίας Aλβανικής εταιρείας, το οποίο  μετέφερε επιβάτες από τους Αγίους Σαράντα Αλβανίας με προορισμό την Αθήνα.

Κατά τον έλεγχο, με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, εντός του αεραγωγού του κλιματιστικού του οχήματος,  δέκα (10) συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους πέντε (5) κιλών και εκατό (100) γραμμαρίων.

Ναρκωτικές  ουσίες, όχημα και τέσσερα (4)  κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.