”Μεθοδεύσεις που παραβιάζουν τους κανόνες διαφάνειας και αξιοκρατίας” λέει το Τ.Σ. Λαδοχωρίου για τη νέα σύνθεση του Δ.Σ. της ΟΛΗΓ ΑΕ

limani

limaniΤο Συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας Λαδοχωρίου με την αριθμ. 2/2012 ομόφωνη απόφαση του την Τετάρτη 25/01/2012και με αφορμή τη νέα συνθεση του ΟΛΗΓ εξέδωσε το κάτωθι ψήφισμα:

Με μεγάλη έκπληξη, η οποία μετατράπηκε γρήγορα σε πικρία και αγανάκτηση, πληροφορηθήκαμε τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΗΓ Α.Ε όπως δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 14/12-1-2012 και στην οποία διαπιστώσαμε ότι για μια ακόμη φορά δεν συμμετέχει κανένας κάτοικος του Δ.Δ Λαδοχωρίου (αίτημα που σας έχουμε απευθύνει πολλές φορές εξηγώντας σας κάθε φορά τους ουσιαστικούς λόγους μιας τέτοιας συμμετοχής).

Επειδή έχουμε καταλάβει πια πολύ καλά ότι ορισμένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης έχουν από καιρό πάψει να ενεργούν για το συμφέρον του Τόπου και το μόνο που κάνουν είναι μικροκομματική πολιτική αδιαφορώντας όχι μόνο για την χιλιοδιαφημισμένη Ανοικτή Διακυβέρνηση, τη διαφάνεια και την αξιοκρατία αλλά ακόμη και για την αναγκαία, όσο ποτέ άλλοτε, αυτή την περίοδο συνεννόηση και συνεργασία με τους Τοπικούς φορείς,
Σας καλούμε να δώσετε στη δημοσιότητα τα ονόματα και τα βιογραφικά όλων όσων έκαναν αίτηση για τις θέσεις τόσο του Διευθύνοντος Συμβούλου όσο και για τις θέσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου η τοπική Κοινωνία και οι Δημότες του Δήμου Ηγουμενίτσας να λάβουν γνώση και να κρίνουν τις αποφάσεις σας .
Σε αντίθετη περίπτωση είσαστε εκτεθειμένοι σε όλους τους Θεσπρωτούς και τους Ηπειρώτες.

Καταδικάζουμε τέτοιου είδους μεθοδεύσεις που παραβιάζουν τους κανόνες διαφάνειας και αξιοκρατίας, έννοιες για τις οποίες διαρρηγνύετε τα ιμάτια σας με κάθε ευκαιρία εντός και εκτός Βουλής.
Το παρόν ψήφισμα θα διαβιβαστεί σε όλες τις Τοπικές, Περιφερειακές, Εθνικές και Ευρωπαϊκές αρχές και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το Τοπικό Συμβούλιο Λαδοχωρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Τ.Κ. ΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ ΗΛΙΑΣ Ν. ΛΩΛΗΣ