Μεταβίβαση των μετοχών της ΔΩΔΩΝΗΣ που κατέχει η ΑΤΕ στους φυσικούς φορείς, επιμένουν να ζητάνε οι Ενώσεις

dodoni

dodoniΜετά την τελευταία συνάντηση των Ενώσεων Αγροτικών Συν/σμών της Ηπείρου με τον Διοικητή της ΑΤΕ, καθώς και τη δημοσίευση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την ΑΤΕ για την πώληση των μετοχών της στην Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ ΑΒΓΗ ΑΕ, πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΑΣ Ιωαννίνων ευρεία σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν τα Δ.Σ. των ΕΑΣ Ιωαννίνων, Πρέβεζας και Άρτας – Φιλιππιάδας, καθώς και των Κτηνοτροφικών Συνεταιρισμών – μελών τους.

Στην παραπάνω σύσκεψη επιβεβαιώθηκαν οι αδιαπραγμάτευτες θέσεις των ΕΑΣ μετόχων οι οποίες έχουν εκφραστεί επανειλημμένα μέχρι σήμερα:

1. Τήρηση της Ιδρυτικής πράξης της Βιομηχανίας, με τη μεταβίβαση των μετοχών που κατέχει η ΑΤΕ στους φυσικούς φορείς.

Για το λόγο αυτό καλούν όλα τα πολιτικά κόμματα, τους βουλευτές και όλους τους φορείς της Ηπείρου να συμβάλλουν με την πίεσή τους προς την κατεύθυνση αυτή, γιατί σε αντίθετη περίπτωση οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές για όλους.

2. Συνέχιση του δικαστικού αγώνα ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι την τελική δικαίωση καθώς και γνωστοποίηση της εκκρεμοδικίας σε κάθε επίδοξο αγοραστή με δημοσίευση στον τύπο.

3. Παράλληλα οι ΕΑΣ – μέτοχοι σε συνεργασία με τον σύμβουλο τον οποίο έχουν προσλάβει θα ετοιμάσουν την πρόταση τους, προκειμένου να μην απεμπολήσουν κανένα δικαίωμά τους σχετικά με την εταιρεία.

Τέλος καλούν όλους τους φορείς αλλά και ολόκληρη την κοινωνία της Ηπείρου να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώνα μας μέχρι την τελική δικαίωση.