Με ευρεία συμμετοχή το Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στην Άρτα

perifereia

perifereiaΜε ευρεία συμμετοχή επαγγελματιών οδηγών και κυνηγών της Άρτας και παρουσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Άρτας κ. Βασίλη Ψαθά και του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιου για θέματα Μεταφορών – Επικοινωνιών κ. Ιωάννη Καραμπίνα,.πραγματοποιήθηκε χθες (14-5-2012) από την Περιφέρεια Ηπείρου Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο εκθεσιακό κέντρο του Δήμου Αρταίων,  

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι φορέων του τομέα μεταφορών της Π.Ε. Άρτας (οδηγοί ταξί, αστικών, υπεραστικών και τουριστικών λεωφορείων, οδηγοί φορτηγών και φορτοταξί, εκπαιδευτές οδηγών), καθώς και του Κυνηγετικού Συλλόγου Άρτας.

 Την ενημέρωση για την παροχή πρώτων βοηθειών έκαναν ο Γενικός Διευθυντής της Δ/νσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Ι. Νικόπουλος, στελέχη του Ερυθρού Σταυρού και του ΕΚΑΒ καθώς και ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ/Ηπείρου κ. Σπ. Μπαλαμπέκος.

Τα σεμινάρια θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα και στις άλλες Περιφερειακές Ενότητες. Συγκεκριμένα, στις 23 Μαΐου  είναι προγραμματισμένο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στην Π.Ε. Πρέβεζας και στις 28 Μαΐου στην Π.Ε. Θεσπρωτίας. Ακόμη, στις 30 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί   σεμινάριο στην Π.Ε. Ιωαννίνων με τη συμμετοχή κυνηγών της περιοχής και προσωπικού της 8ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων.