Με 118 αθλητές ολοκληρώθηκε το 4ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 της ΚΝΕ Παραμυθιάς

Με τη συμμετοχή 118 αθλητών και την υποστήριξη πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε το 4ο τουρνουά Basketball 3on3 της ΚΝΕ Παραμυθιάς.

Η ΚΝΕ σε ανακοίνωσή της, με τη λήξη των αγώνων, σημειώνει:

Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες νέους που συμμετείχαν και παρακολούθησαν το 4ο τουρνουά Basketball 3on3 που διεξήχθη την Πέμπτη 30 Ιουνίου και την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 στο φιλόξενο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Προδρομίου μετά τα τρία προηγούμενα που πραγματοποιήθηκαν στην Παραμυθιά.

Το σύνθημα των εκδηλώσεων ήταν «Ψάξε την Πραγματική Ουσία! Πες ΟΧΙ σε ΟΛΑ τα ναρκωτικά». Η επιτυχία, σε κάθε επίπεδο, της διοργάνωσης επιβεβαιώνει τη δίψα της νέας γενιάς για μαζικό ερασιτεχνικό αθλητισμό κόντρα στις λογικές της παραίτησης, του ατομικισμού, της εμπορευματοποίησης του αθλητισμού, της απαισιοδοξίας, των αδιεξόδων.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 30 ομάδες (6 ομάδες παιδιών Γυμνασίου, 10 ομάδες παιδιών Λυκείου, 12 ομάδες μεγάλης κατηγορίας και 2 ομάδες για τον φιλικό αγώνα επίδειξης) με 118 συνολικά αθλητές.

Θα θέλαμε θερμά και ειλικρινά να ευχαριστήσουμε:

 • Τους 118 ερασιτέχνες αθλητές όλων των ηλικιών αλλά και τους περισσότερους από 50 νέους και όχι μόνο που βοήθησαν στην τεχνική υποστήριξη του τουρνουά (διαιτητές, μέλη γραμματείας, ηχητική υποστήριξη, ενημέρωση ομάδων, ιατρική και νοσηλευτική υποστήριξη, τεχνικά έργα κ.α).
 • Το επιστημονικό προσωπικό και τον Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος.
 • Το ερασιτεχνικό καλαθοσφαιρικό σωματείο ΚΑΕ Παραμυθιά.
 • Το τοπικό συμβούλιο Προδρομίου και τον Πρόεδρο της Κοινότητας.
 • Τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Προδρομίου.
 • Τους εργαζόμενους του Δήμου Σουλίου και την Δημοτική Αρχή.
 • Όλα τα τοπικά διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης για την υποστήριξη στην προβολή του τουρνουά και στην έγκαιρη ενημέρωση ομάδων, συμμετεχόντων και θεατών.
 • Τα super market Ράμμος, Άριστα, Diellas και Ξένος και το καφέ “Σταυροδρόμι” στο Προδρόμι για τα εμφιαλωμένα νερά που κάλυψαν απόλυτα τις ανάγκες αθλητών και θεατών.
 • Το κατάστημα “photo brestas” για την φωτογραφική κάλυψη του τουρνουά (ακολουθώντας το link https://www.photobrestas.gr/pho μπορείτε να δείτε την συλλογή με φωτογραφίες όλων των στιγμών του τουρνουά).
 • Τη ταβέρνα “το κάτι άλλο” στο Προδρόμι για τo τραπέζι που πρόσφερε στην πρωταθλήτρια ομάδα της μεγάλης κατηγορίας.
 • Τον γιατρό της διοργάνωσης Γιάννη Τζούρτζο που πρόσφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του καθ’ όλη τη διάρκεια του 2ημέρου.

Ραντεβού τον Ιούνιο του 2023 στο 5ο τουρνουά και καθημερινά στους αγώνες και καλή επιτυχία στο τουρνουά «Μάκης Μπάμπας» (αρχές Αυγούστου 2022).

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Διεξήχθησαν 42 αγώνες σε έναν 2ημερο μαραθώνιο 600 αγωνιστικών λεπτών μπάσκετ.

Στην κατηγορία των ομάδων παιδιών Γυμνασίου πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι UNDERDOGS που κέρδισαν στον τελικό του ΕΛΤΑ BC. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι SLASH BROS, ΟΜΑΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΚΙΔΕΣ ΙΙ, MILWAUKEE STARS.

Το ΚΕΘΕΑ για την συμμετοχή του στο 4ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 της ΚΝΕ Παραμυθιάς

Βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας των θεραπευτικών πρακτικών του ΚΕΘΕΑ είναι η ανάπτυξη ουσιαστικών σχέσεων με τις τοπικές κοινωνίες και η παρότρυνση και υποστήριξη των μελών των θεραπευτικών κοινοτήτων για συμμετοχή σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής.

Σ’ αυτό το πνεύμα εντάσσεται και η συμμετοχή των μελών του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ την Πέμπτη 30.06.2022 22 στο 4ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 της ΚΝΕ Παραμυθιάς με το σύνθημα “Ψάξε την πραγματική ουσία – Πες ΟΧΙ σε ΟΛΑ τα ναρκωτικά”.

«Πάμε μαζί» είναι το μήνυμα που στέλνει φέτος το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά Των Ναρκωτικών.