Μπέζας για Λώλο: «Το γαρ πολύ της θλίψεως…»

Απάντηση στην απάντηση του απερχόμενου Δημάρχου Ηγουμενίτσας Γιάννη Λώλου (εδώ) έδωσε ο Αντώνης Μπέζας και μάλιστα σε υψηλούς τόνους.

Ο Αντώνης Μπέζας τον χαρακτηρίζει «ευτυχώς απερχόμενο» και του θυμίζει πως όσα λέει σήμερα δεν τα είχε πει το 2014 ή και το 2019.

Αναλυτικά ο Αντώνης Μπέζας αναφέρει:

“Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη” (διότι η πολύ θλίψη σε φτάνει στα όρια της παράνοιας).

Είναι γνωστό ότι η πολιτική  παρουσία του κ. Λώλου, όπως θα έλεγε και ο ίδιος,  εκπέμπει πλέον “έσο, έσο”…. Παρόλα αυτά, παραμένει αμετανόητος και μικροπρεπής. Γιατί αυτά που λέει σήμερα για μένα, δεν τα έλεγε στις δημοτικές εκλογές του 2014 ή  του 2019;

Επειδή, παρά τα πολλά του χρόνια στην Αυτοδιοίκηση, είναι επιπλέον άσχετος  με τα τοπικά θέματα και ταυτόχρονα  ανεπαρκής  και επικίνδυνος για το μέλλον του τόπου, θα τον “πάμε μέχρι τέλους”…  Σύστημα, και μάλιστα εξουσίας, αποτελούν όλα όσα σύντομα θα αποκαλυφθούν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σε ότι  αφορά στα αίτια της   συντριπτικής του ήττας, ας τα  αναζητήσει στις 18 λιγότερες ποσοστιαίες μονάδες που πήρε την πρώτη  Κυριακή σε σχέση με τις εκλογές του 2019 και στις  1.100 λιγότερες ψήφους που πήρε τη δεύτερη Κυριακή σε σχέση με την πρώτη!