Ξέμεινε από υποψήφιους ο ΣΥΡΙΖΑ Φιλιατών!

syriza0Επιβεβαιώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Φιλιατών το ναυάγιο της συνεργασίας με τον κ. Μπότο και… διαψεύδει ταυτόχρονα ότι υπάρχουν άλλες υποψηφιότητες για το Δήμο Φιλιατών, μελών του ΣΥΡΙΖΑ. Από το δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα η Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Φιλιατών, συμπεραίνει κανείς τα εξής:

Α) Ο κ. Μπότος (!!!) χτύπησε μια ωραία πρωία – μπορεί να ήταν και νύχτα – την πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ στο Φιλιάτι και δήλωσε την επιθυμία του να είναι υποψήφιος.

β) Η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, καλοδέχτηκε – εν είδη Σωτήρος – τον κ. Μπότο και μέσα σε αγαστή σύμπνοια, χωρίς ουδείς να διαφωνήσει ή να εκφράσει άλλη άποψη ή πρόταση, έστω μια επιφύλαξη βρε αδερφέ και έκανε δεκτή την υποψηφιότητά του με ευρεία…πλειοψηφία.

γ) Μια βδομάδα αργότερα του κ. Μπότου δεν του βγήκαν τα κουκιά και άφησε σύξυλο το ΣΥΡΙΖΑ Φιλιατών, άνευ υποψηφίου.

δ) Εναλλακτική λύση για το ΣΥΡΙΖΑ στο Φιλιάτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, γιατί δεν ετέθη υποψηφιότητα κανενός μέλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Εμείς δε θα διαφωνήσουμε. Θα δεχτούμε μάλιστα, ότι “παραπληροφορηθήκαμε λόγω σκοπιμοτήτων” από 3 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες μας – πριν αυτές δημοσιευθούν.

Καλούμε όμως, όσους συνέταξαν το – ανυπόγραφο αυτό – δελτίο τύπου να ελέγξουν τη λογική αλλά και την προοπτική των επιχειρημάτων τους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Φιλιατών έχει ως εξής:

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Φιλιατών και η στηριζόμενη από αυτή δημοτική παράταξη έκανε αποδεκτή την υποψηφιότητα του κ. Μπότου με ευρεία πλειοψηφία σε γενική συνέλευση στις 12/2.

Ο κ. Μπότος απέσυρε την υποψηφιότητα του μία εβδομάδα μετά μη επιτυγχάνοντας τις ευρύτερες συνεργασίες τις οποίες είχε σχεδιάσει.

Η δημοτική παράταξη διαμήνυσε εγκαίρως στον κ. Μπότο ότι θα έχει η ίδια το τελικό λόγο για τις συνεργασίες αυτές, καθώς κύριο μέλημα της είναι να μην αποτελέσει το άλλοθι και τη σανίδα σωτηρίας κανενός πολιτικού καιροσκόπου που θα φορέσει τον αντιμνημονιακό μανδύα για την πολιτική του επιβίωση. Δηλώνουμε επίσης κατηγορηματικά ότι ουδέποτε υπήρξε υποψηφιότητα των συντρόφων Θανάση Μποροδήμου και Δημήτρη Τσότση ή οποιουδήποτε άλλου μέλους του ΣΥΡΙΖΑ και καλούμε όσους υποστηρίζουν το αντίθετο να ελέγξουν την εγκυρότητα αλλά και την σκοπιμότητα των πληροφοριών τους.