Ξυλοκοπήθηκε μέσα στα γραφεία ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Καλαμά

FOREAS KALAMAΘύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Καλαμά και Αχέροντα Θεόδωρος Κομηνός με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Κέντρο Υγείας. Ο κ. Κομηνός δέχθηκε την επίθεση νεαρών ατόμων, ύστερα από παρατήρηση που τους έκανε για περισσότερη ησυχία.

Τα γραφεία του Φορέα βρίσκονται στο παλιό Ξενία της Ηγουμενίτσας το οποίο ανήκει στο ΤΕΙ. Αρκετά από τα κτίρια του συγκροτήματος είναι εγκαταλελειμμένα. Σε ένα από αυτά έχει γίνει κατάληψη από το Κελί, η παρουσία του οποίου παλιότερα είχε προκαλέσει την επέμβαση της Αστυνομίας.

Το πρωί της Παρασκευής, μία ομάδα νεαρών έπαιζε μπάσκετ στο προαύλιο. Η φασαρία και οι φωνές παρενοχλούσαν τους υπαλλήλους του Φορέα και τότε ο Πρόεδρός του έκανε παρατήρηση στους νεαρούς.

Εκείνοι αντί να σταματήσουν του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι το γεγονός ότι λίγους μήνες νωρίτερα το αυτοκίνητο που ανήκει στον Φορέα Διαχείρισης και χρησιμοποιείται από τους υπαλλήλους του για υπηρεσιακές ανάγκες, βρέθηκε με κομμένα τα φρένα. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στο χώρο των γραφείων.

Είναι άγνωστο αν τα δύο περιστατικά συνδέονται όπως προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν ο κ. Κομηνός προχωρήσει σε μηνύσεις ή όχι.