Οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΕΠΑΜ στη Θεσπρωτία

logo_epam

logo_epamΕΠΑΜ  ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 19 Απριλίου 2012

    Το ΕΠΑΜ, όπως αποφασίστηκε στο Α΄ Συνέδριό μας στις 6-8/4/2012 κατεβαίνει στις εκλογές της 6ης Μαΐου, στο συνασπισμό του «ΟΧΙ» μαζί με τη Δημοκρατική Αναγέννηση του κ. Παπαθεμελή και Κινήματα Πολιτών.

    Παρά τον πέρα από ύποπτο αποκλεισμό μας από τα γερμανοκίνητα ΜΜΕ της Αθήνας, θα δώσουμε τον αγώνα με τη βοήθεια των Πολιτών. Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η «κυβέρνηση» που θα προκύψει από τις εκλογές αυτές θα έχει διάρκεια λίγων μηνών, λόγω της Μεγάλης Πείνας που οι Γερμανοί με τους «Έλληνες» συνεργάτες τους, θα ρίξουν στον Ελληνικό Λαό από τον Ιούνιο. Οπότε οι επόμενες εκλογές δεν θα αργήσουν.

   Είμαστε Έλληνες δεξιοί, κεντρώοι κι αριστεροί που παραμερίσαμε τις ιδεολογικές μας διαφορές, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τον Κοινό Εχθρό, μπροστά στον κίνδυνο αφανισμού της Ελλάδας μας που είναι πια ορατός.

   Προτείνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ στο σημερινό Ελληνικό Αδιέξοδο βασισμένες στη Λογική, την Επιστήμη και τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους το οποίο  οι Γερμανοτσολιάδες της Βουλής ετοιμάζονται να εξαφανίσουν (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, αγγλικό Δίκαιο κλπ)

–         Ακύρωση των προδοτικών Μνημονίων, και ΑΜΕΣΗ στάση πληρωμών προς τους Διεθνείς και «Έλληνες» Τοκογλύφους, με βάση το Διεθνές Δίκαιο και το Σύνταγμα

–         Έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού όχι αλληλεγγύη δεν μας δείχνει αλλά προχωρά στην ισοπέδωση της Ελλάδας. Υιοθέτηση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ δραχμής (όχι της υπερπληθωριστικής κατοχικής ευρω«δραχμής» που οι Κατακτητές μάς ετοιμάζουν για τον Ιούνιο) για την ανασυγκρότηση της Ελληνικής Οικονομίας. Άποψη στην οποία συμφωνούν ΟΛΟΙ οι οικονομολόγοι στην Αμερική.

–         Τιμωρία των Προδοτών και Κλεφτών των Κομμάτων της Μεταπολίτευσης και των κρατικοδίαιτων εργολάβων «φίλων» τους

–         Συντακτική Βουλή για υιοθέτηση νέου Δημοκρατικού Συντάγματος, με ανακλητότητα των εκλεγμένων και Δημοψηφίσματα που οι Πολίτες θα προκαλούν

Το ψηφοδέλτιο του ΟΧΙ (ΕΠΑΜ-ΔΑ-Κινήματα) στη Θεσπρωτία διαμορφώθηκε μετά από καθολική ψηφοφορία των Μελών μας ως εξής:

–         Βεζδρεβάνης Κων/νος (Κωστής) (γιατρός-ουρολόγος)

–         Βέρμπης Κων/νος (συνταξιούχος, πρ. Πρόεδρος Πέρδικας)

–         Γκυπάλης Επαμεινώνδας (ελευθεροεπαγγελματίας)

Καλούμε κάθε Έλληνα Πατριώτη Δημοκράτη να στηρίξει τον αγώνα μας.

Τηλ. Επικοινωνίας ΕΠΑΜ Θεσπρωτίας: 6945-974 729, 6936-500 092