Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Δωδώνης

Με την έκτακτη γενική συνέλευση που έγινε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία εξαγοράς της Δωδώνης. Ο έλεγχος έχει περάσει στη Vivartia καθώς η CVC είχε εξαγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο της μέσω της Venetiko Holdings που το περασμένο καλοκαίρι απορροφήθηκε από τη Vivartia.

Στην έκτακτη γενική συνέλευση συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. με την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: ο κ. Χρήστος Τσόλκας

Αντιπρόεδρος: ο κ. Ιωάννης Βιτάλης

Διευθύνων Σύμβουλος: oκ. Μιχάλης Παναγιωτάκης

Μέλη:ο κ. Νίκος Σερέτης και ο κ. Σπύρος Παπαγιάννης.   

Ο κ. Χρήστος Τσόλκας, Πρόεδρος Δ.Σ.της ΔΩΔΩΝΗ & Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, δήλωσε σχετικά: «Αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα με αίσθημα τιμής, αλλά και ευθύνης, απέναντι στην εταιρεία, τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές. Η ΔΩΔΩΝΗ διακρίνεται για το όραμα και τη φιλοσοφία της καθώς και για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που παράγει. Μέσα από το νέο μου ρόλο, δεσμεύομαι πως θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε δυναμικά, με στόχο να οδηγήσουμε την εταιρεία, υπό το πρίσμα του νέου ομίλου, σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες».

Ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε σχετικά: «Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. συνεχίζει την επιτυχημένη και ανοδική της πορεία ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες τροφίμων, φημισμένη για τα αγνά και υψηλής ποιότητας προϊόντα που παράγει. Στόχος μας παραμένει η διεύρυνση του προϊοντικού μας χαρτοφυλάκιού, το λανσάρισμα νέων καινοτόμων προϊόντων και η διατήρηση της ανταγωνιστικότητάς μας τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο».