Ολοκληρώνεται το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στην Περιφέρεια Ηπείρου

perifereia

perifereiaΟλοκληρώνεται σταδιακά από σήμερα και τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Η Περιφερειακή αρχή αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους 200 και πλέον άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι στη πεντάμηνη απασχόλησή τους σε διάφορες υπηρεσίες, εργάστηκαν με ζήλο συμβάλλοντας ουσιαστικά στο δύσκολο έργο της Περιφέρειας αποκτώντας και οι ίδιοι χρήσιμες εμπειρίες.

Ο  Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, τους εύχεται Χρόνια Πολλά, Υγεία και το νέο χρόνο να ευτυχήσουν να αποκατασταθούν επαγγελματικά σε σταθερή και μόνιμη εργασία.

Συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών διατροφής

 

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου ευχαριστεί την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς και όσους συμμετείχαν σε αυτή την ενέργεια, όπως τα μέλη της Διοίκησης, το υπαλληλικό προσωπικό και τα ποδοσφαιρικά τμήματα της ΠΑΕ (επαγγελματίες και τμήματα υποδομών Κ17-Κ20), τον Σύνδεσμο Bluevayeros, τους φιλάθλους και το Σύνδεσμο Φιλάθλων Πανσερραϊκού.

Επίσης, ευχαριστεί για τη συνεισφορά τους, το Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος (Λ. Γράμμου), το Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Βροντισμένης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιππιωτών, την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε και την Αδελφότητα Μελλιγιωτών.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για τη στήριξη συμπολιτών μας που έχουν πραγματική ανάγκη, η Διεύθυνση ενημερώνει πως συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών διατροφής (μακράς ημερομηνίας λήξης), ειδών ατομικής υγιεινής και χαρτικών στο Γρ. 128 της Περιφέρειας, για όσους επιθυμούν να συνδράμουν στην πρωτοβουλία.