ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΥΡΓΚΑΝΑΣ: Επιστολή προς Δένδια, στο έλεος των κακοποιών η περιοχή

Κύριε Υπουργέ, Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΥΡΓΚΑΝΑΣ, που έχει μέλη της την οργανωμένη αποδημία της ακριτικής περιοχής του νομού Θεσπρωτίας, με φόβο και αγανάκτηση παρακολουθεί τα αυξανόμενα κρούσματα εγκληματικότητας που συμβαίνουν στα χωριά μας ύστερα από την παντελή έλλειψη αστυνόμευσης και την εγκατάλειψη των λίγων κατοίκων που “φυλάσσουν Θερμοπύλες” στο έλεος κάθε λογής εγκληματιών.

 
 
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΥΡΓΚΑΝΑΣ
————————————-

Αθήνα, 17η Ιουνίου 2013

Προς
Τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη
κ. Νικόλαο Δένδια

Κύριε Υπουργέ,
… Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΥΡΓΚΑΝΑΣ, που έχει μέλη της την οργανωμένη αποδημία της ακριτικής περιοχής του νομού Θεσπρωτίας, με φόβο και αγανάκτηση παρακολουθεί τα αυξανόμενα κρούσματα εγκληματικότητας που συμβαίνουν στα χωριά μας ύστερα από την παντελή έλλειψη αστυνόμευσης και την εγκατάλειψη των λίγων κατοίκων που “φυλάσσουν Θερμοπύλες” στο έλεος κάθε λογής εγκληματιών.
Για πολλοστή φορά σας κάνουμε έκκληση ν΄αποφασίσετε άμεσα και να πάρετε όλα εκείνα τα μέτρα που θα εξασφαλίζουν στους συμπατριώτες μας, μόνιμους κατοίκους των χωριών μας, την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας τους.
Η ενίσχυση των δομών περιφρούρησης και αστυνόμευσης της περιοχής (Τάγματος και Αστυνομίας) είναι πλέον επιτακτική ανάγκη που δεν μπορεί να περιμένει !
Είμαστε βέβαιοι οτι συμμερίζεστε την αγωνία μας και θα πράξετε ανάλογα.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος Η Γεν.Γραμματέας

Ζωή Ντρούκα Εύη Μάχου