Οπαδοί γέμισαν με… αρνητικές κριτικές πρώην μαγαζί του Κομίνη!

Φαίνεται πως έχει χαθεί η… μπάλα! Μόνο έτσι μπορεί να εξηγήσει κανείς την αντίδραση οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θεώρησαν ότι… εκδικούνται για τη διακοπή του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ το διεθνή Θεσπρωτό διαιτητή Γιώργο Κομίνη, με μπαράζ αρνητικών κριτικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε βάρος καφετέριας την οποία διατηρούσε στην Ηγουμενίτσα στο παρελθόν και από την οποία έχει αποχωρήσει πριν από τουλάχιστον 1,5 χρόνο!

Κι έτσι τις τελευταίες ημέρες ο άτυχος ιδιοκτήτης της καφετέριας βλέπει στον εικονικό «τοίχο» του μαγαζιού του σχόλια που ξεκινούν από αρνητική κριτική για την ποιότητα του καφέ… έως και κεκαλυμμένες απειλές!

Ταυτόχρονα, πολλοί Ηγουμενιτσιώτες προσπαθούν με σχόλια και απαντήσεις, να εξηγήσουν αφ’ ενός ότι το συγκεκριμένο μαγαζί δεν έχει σχέση με τον διεθνή διαιτητή, εφ’ ετέρου ότι  καφές δεν έχει σχέση με τη μπάλα! Όπως επίσης ότι όλη η γη δεν περιστρέφεται γύρω από μια μπάλα!

Και αγνοώντας προφανώς ότι στην Ηγουμενίτσα είμαστε μικρή κοινωνία και το κριτήριο επιλογής καφετέριας δε βασίζεται στις… κριτικές στο facebook!

Οι συγκεκριμένοι οπαδοί επιμένουν να είναι όχι μόνο offside αλλά και εκτός τόπου και χρόνου!