Ούτε Βαγγέλης, ούτε Γιώργος! ΑΛΕΞΗΣ!

HLIOS-PASOK1
HLIOS-PASOK1Ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε να φέρει πίσω τον ήλιο της ελπίδας
Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος ο πράσινος που ανατέλλει μας οδηγεί….
Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος που ανατέλλει μας καθοδηγεί…
Σύντροφοι και συντρόφισσες, ελληνικέ λαέ…Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο Τσιπρικό… Ναι γιατί μπορεί τα πολλά ΠΑΣΟΚ να βρίσκονταν χθες στα ψηφοδέλτια, ωστόσο το συνθηματικό και μπαλκονάτο ΠΑΣΟΚ, του σλόγκαν επιστρέφει θριαμβευτικά με μια άλλη εκδοχή Ανδρέα. Είναι η μορφή του Αλέξη Τσίπρα, που χαρισματικός και από χαρισματικούς του είδους καθοδηγούμενος, δημιουργεί μια νέα στόφα πολιτικού πανευρωπαϊκά….μια νέα στόφα με το άρωμα μιας νοσταλγικής πολιτικής γοητείας από τα παλιά….
Δεν γνωρίζουμε αν η πολιτική του κ. Τσίπρα έχει ίχνος ρεαλιστικής εφαρμογής και αυτό μένει να το διαπιστώσουμε….
Εκείνο όμως που γνωρίζουμε είναι πως η συνθηματολογία της ελπίδας, έπιασε το πνεύμα και την ανάγκη της εποχής και ίσως είναι ικανή να ενεργοποιήσει την ελληνική κοινωνία εκ νέου ταγμένη σε έναν σκοπό.
Το άκουσες αυτό σύντροφε Γιώργο και σύντροφε Βαγγέλη;
Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι θέμα DNA και οικογενειοκρατίας, ούτε και πολιτικού αμοραλισμού, δελφινισμού και εξουσιομανίας.
Το ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα η δύναμη της ελπίδας που ενεργοποιούσε τις θετικές δυνάμεις της κοινωνίας ωθώντας την σε ανατροπές.
Αυτήν την ανατροπή πέτυχε ο Αλέξης Τσίπρας και μένει να αποδειχτεί πόσο ικανός είναι να την μετατρέψει σε οδηγό εξόδου από την κάθε μορφή κρίσης που διέπει και ταλανίζει την χώρα.
Αν δεν το πράξει, να είναι σίγουρος πως κάποιος άλλος θα βρεθεί να ιππεύσει εκ νέου το άτι της ανατροπής και της ανθρώπινης φλόγας για εξέλιξη και αλλαγή.