Ο Γιάννης Λώλος για την προεδρία της ΠΕΔ Ηπείρου

GIANNHS LOLOS DHΟ Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος θα είναι αυτός που θα διεκδικήσει τη θέση του Προέδρου στην ΠΕΔ Ηπείρου.

Η απόφαση, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Epiruspost.gr ελήφθη χθες το βράδυ, σε κλειστή σύσκεψη που είχαν όλοι οι αιρετοί της Ηπείρου που έχουν εκλεγεί ως ανεξάρτητοι και προέρχονται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας ή έχουν εκλεγεί με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Οι απουσίες που καταγράφηκαν ήταν ελάχιστες και προέρχονταν κυρίως από τις παρατάξεις που βρίσκονται στις αντιπολιτεύσεις.

Από την πρώτη συνάντηση, που είχε γίνει στα τέλη Ιουλίου, είχε καθοριστεί το βασικό πλαίσιο για την επιλογή του προσώπου που διεκδικούσε την προεδρία της ΠΕΔ. Όπως είχε αποκαλύψει το Epiruspost.gr είχε τονιστεί ότι ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι δήμαρχος –ιδανική η περίπτωση να είναι δήμαρχος πρωτεύουσας- και να έχει εμπειρία, να μην κάνει δηλαδή την πρώτη του θητεία.

Χθες το βράδυ, σε κλίμα πλήρους ομοφωνίας, αποφασίστηκε ότι ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας θα είναι αυτός που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου.

πηγή: epiruspost.gr