Παιδίατρος και τέσσερα παιδιά σε κρίσιμη κατάσταση… Σφοδρή σύγκρουση του οχήματος που επέβαιναν

EKAB 14 1 14Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν μία παιδίατρος και τέσσερα παιδιά ύστερα από τροχαίο ατύχημα που είχαν σε επαρχιακό δρόμο της Άρτας.

Η 48χρονη γυναίκα, γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στην πόλη της Άρτας, ξεκίνησε το μεσημέρι με το αυτοκίνητό της για να μεταβεί στην Περάνθη.

Στο όχημα επέβαιναν ο 16χρονος γιός της, ο ανιψιός της και δύο φίλοι τους, όλοι ηλικίας 16 και 17 χρονών.

Σε ένα σημείο του δρόμου και από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία η παιδίατρος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει σε τοίχο αυλής σπιτιού.

Η σύγκρουση ήταν πολύ σφοδρή και το αυτοκίνητο στην κυριολεξία μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα από λαμαρίνες.

Η οδηγός και τα τέσσερα παιδιά ανασύρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι. Η παιδίατρος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Άρτας, σε κρίσιμη αλλά ελεγχόμενη κατάσταση, στη ΜΕΘ της Άρτας παραμένει σε κρίσιμη επίσης κατάσταση το ένα από τα τέσσερα παιδιά.

Ο γιος της, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ιωαννίνων, λόγω έλλειψης κλινών στην Άρτα και τα άλλα δύο παιδιά βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση στην Χειρουργική Άρτας.

Το ατύχημα αυτό ξύπνησε επώδυνες μνήμες στην Άρτα από το πολύνεκρο που είχε σημειωθεί πριν λίγους μήνες. Ευχή κι ελπίδα όλων είναι οι πέντε σοβαρά τραυματίες να επιστρέψουν γεροί στα σπίτια τους.