ΠΑΜΕ:ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η Γραμματεία Ιωαννίνων καταγγέλλει τη νέα τραμπούκικη επίθεση ενάντια σε στελέχη του ΠΑΜΕ που επισκέφθηκαν το εργοστάσιο της ΠΙΝΔΟΥ, τις άθλιες και αισχρές απειλές ενάντια στο στέλεχος του ΠΑΜΕ και μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών, Γεωργία Γεωργιάδου, από στέλεχος της εργοδοσίας του ΒΙΚΟΥ. Συγκεκριμένα όταν τα στελέχη του ΠΑΜΕ βρέθηκαν στο κυλικείο της επιχείρησης ενημερώνοντας τους εργαζόμενους στελέχη της επιχείρησης- τσιράκια της εργοδοσίας με επικεφαλής τον πρόεδρο του εργοδοτικού σωματείου Τάσο Καραγιάννη επιτέθηκαν με βρισιές και προπηλακισμούς λέγοντας ότι εδώ είναι «φέουδο του ΠΑΣΟΚ».

Η συνέχιση των επιθέσεων ενάντια στο ΠΑΜΕ και τα στελέχη του, κάνει σαφές ότι εμπνευστής και καθοδηγητής  για την δολοφονική επίθεση στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Περιφέρεια Ηπείρου είναι μηχανισμοί της μεγαλοεργοδοσίας του ΠΑΣΟΚ και του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού. Σήμερα χρησιμοποίησαν τους μπράβους και τα τσιράκια της εργοδοσίας, χθες στην συγκέντρωση τις αντικομουνιστικές ομάδες ΝΑΡ- ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τα αναρχοφασιστοειδή, που με την πολιτική κάλυψη των στελεχών του ΝΑΡ- ΑΝΤΑΡΣΥΑ- ΣΥΡΙΖΑ επιτίθονταν δολοφονικά ενάντια σε εργάτες, συνταξιούχους, μαθητές κτλ. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της μεγαλοεργοδοσίας, συνδικαλιστές του εργοδοτικού συνδικαλισμού, χθες το απόγευμα με επισκέψεις και τηλεφωνήματα σε σπίτια, απειλούσαν και εκβίασαν εργάτες και εργάτριες της ΠΙΝΔΟΥ που σήκωσαν κεφάλι και πήραν μέρος στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Κάνουμε σαφές σε κάθε κατεύθυνση, ότι το ΠΑΜΕ και τα στελέχη του δεν τρομοκρατούνται. Η εργατική τάξη θα κόψει τα χέρια όσων τα σηκώνουν  ενάντια στους αγωνιζόμενους εργάτες. Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά, φουσκώνει, γίνεται ορμητικό και θα σαρώσει την μεγαλοεργοδοσία και την πολιτική των κομμάτων του κεφαλαίου που την υπηρετούν. Θα σαρωθούν οι παρακρατικοί μηχανισμοί που αξιοποιούνται για να χτυπήσουν το εργατικό λαϊκό κίνημα.

Όσο οι εργάτες κάνουν υπόθεση τους το σύνθημα  “ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ, ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ” κονταίνει το μπόι τους, λιγοστεύει ο χρόνος τους, έρχεται πιο κοντά η υπόθεση της εργατικής λαϊκής εξουσίας, έρχεται πιο κοντά η ώρα που η εργατική τάξη θα κάνει η ίδια το κουμάντο στον πλούτο που παράγει, κάνοντας δικά της, λαϊκή ιδιοκτησία τα μέσα παραγωγής.

Γραμματεία Ιωαννίνων του ΠΑΜΕ