ΠΑΜΕ: ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

pame_sima

Εργαζόμενη, εργαζόμενε,

Αυτοαπασχολούμενε/η, επαγγελματία, χαμηλοσυνταξιούχε, άνεργε/η

Δεν χωράει κανένα δευτερόλεπτο – καμιά στιγμή αναμονής, απογοήτευσης, αυταπάτης. Είναι ώρα να αφήσουμε στην άκρη τη μοιρολατρία, το φόβο, την κούφια αγανάκτηση. Κανείς δεν μπορεί μόνος του να αντισταθεί αποτελεσματικά, να τους αποκρούσει. Τα πράγματα ή θα πάνε μπροστά και θα είναι πολύ καλύτερα για το λαό ή θα πάνε πίσω και θα είναι πολύ χειρότερα.

ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. Ο δρόμος του αγώνα, της θυσίας, της οργανωμένης απειθαρχίας θα κοστίσει πολύ λιγότερα από τη βάρβαρη ανελέητη επίθεση των καπιταλιστών.

Η οργανωμένη λαϊκή άρνηση πληρωμής των χαρατσιών γίνεται καθήκον και πράξη αλληλεγγύης για όλους.

Με πρωτοβουλία των εργατικών σωματείων, των επιτροπών αγώνα των αυτοαπασχολούμενων, των λαϊκών επιτροπών στις συνοικίες να οργανωθεί μαζική αντίθεση και αντίσταση με κάθε τρόπο, οργανωμένα, μαζικά με τα σωματεία μας να επιστρέψουμε μαζικά τα εντάλματα πληρωμής, απαιτώντας την κατάργησή τους. Να οργανωθεί η αλληλεγγύη στους ανέργους, στις οικογένειες, στους μικρομαγαζάτορες που δεν μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς, δάνεια και φόρους.

Η οργανωμένη αντίθεση και αντίσταση στα χαράτσια, στους εκβιασμούς, στην τρομοκρατία, είναι πράξη που σηματοδοτεί τη λαϊκή απόφαση: Τέρμα οι θυσίες για τα κέρδη και την κρίση της πλουτοκρατίας.

Αυτά που ζούμε δεν είναι προσωρινά. Τα ακόμα χειρότερα είναι μπροστά μας. Η κυβέρνηση και τα κόμματα του συστήματος δεν θα σταματήσουν, αν δεν τους σταματήσουμε.

Μπορούμε! Με τη δική σου συμμετοχή στον αγώνα και στη δράση, με το δυνάμωμα της λαϊκής κοινωνικής συμμαχίας και αντεπίθεσης. Να πληρώσει τώρα το μεγάλο κεφάλαιο. Να πληρώσουν τώρα τα κόμματα που το υπηρέτησαν και το υπηρετούν.

Μόνο ο κοινός εργατικός λαϊκός αγώνας που πατάει στα εργοστάσια, στους τόπους δουλειάς, στις λαϊκές συνοικίες και στοχεύει σε ριζικές αλλαγές για ανάπτυξη σε όφελος του λαού και όχι των μονοπωλίων, σε αποδέσμευση από την ΕΕ, μπορεί να έχει αποτέλεσμα σήμερα.

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ

Ακόμα και να δανειστείς, και να στερήσεις από την οικογένεια σου για να πληρώσεις τα τωρινά, τα αυριανά δεν θα μπορείς.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ

Εργατικό κέντρο : καθημερινά 7-9 μ.μ. τηλέφωνο 2665022136

Σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων: καθημερινά 7-9μ.μ.,τηλέφωνο 6972157809

Σωματείο οικοδόμων : καθημερινά 7-9 μ.μ., τηλέφωνο 2665022136,

– ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29/09/2011 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

– ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22/09/2011 ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ