Πανέμορφα κλασικά αυτοκίνητα αντίκες θα τερματίσουν στην Ηγουμενίτσα!

Πανέμορφα κλασικά αυτοκίνητα αντίκες στο ΝαύπλιοΑγώνας regularity με αυτοκίνητα από το 1951 έως και πιο σύγχρονα,  διεξαγεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο.

Τα βουνά της Ελλάδας καλύπτουν τα 2/3 της επικράτειας της και μαζί με τις υπέροχες ακτές και τους απίστευτους αρχαιολογικούς χώρους της συνθέτουν ένα τοπίο που απάραμιλλό του δεν υπάρχει.

Αυτό το τοπίο θα απολαμβάνουν οι περίπου 25 συμμετέχοντες του Via Hellenica classic 2017 που ξεκίνησαν από το Ντίσελντορφ περάσαν μέσω Ανκόνας στην Πάτρα στις 18 Σεπτεμβρίου, συνέχισαν σε  Κυλλήνη, Ολυμπία, Καλαμάτα, Μάνη,  Μονεμβασιά, Βυτίνα και σταμάτησαν το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο Ναύπλιο.

Οι αντίκες κέρδισαν τις εντυπώσεις και αποτέλεσαν θέμα φωτογράφισης από περαστικούς και ταξιδιώτες που στάθηκαν μπροστά στις “κούκλες” στο λιμάνι.

Οι συμμετέχοντες, διανύοντας περίπου 240 με 300 χλμ την μέρα, και που αγωνίζονται σε 28 ειδικές διαδρομές ακριβείας (εκ των οποίων η μία από το Ράλλυ Ακρόπολις και η άλλη από το Ιστορικό ράλλυ Ακρόπολις) θα συνεχίσουν στην Επίδαυρο, τα βουνά της Αργολίδας, θα περάσουν τον ισθμό της Κορίνθου, θα συνεχίσουν στους Δελφούς τα Μετέωρα και θα τερματίσουν στην Ηγουμενίτσα, στις 28 Σεπτεμβρίου όπου θα γίνει και η απονομή.

πηγή: http://www.argolikeseidhseis.gr