Πανηπειρωτικό συλλαλητήριο για τη Δωδώνη

DODONI_POLEITAI

DODONI_POLEITAIΣε Πανηπειρωτικό συλλαλητήριο προχωρούν την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου οι κτηνοτρόφοι όλης της Ηπείρου. Στις 11 το πρωί πραγματοποιούν συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων. Αφορμή για την κινητοποίηση αυτή αποτελεί η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι Ενώσεις ζητώντας την τήρηση του καταστατικού. Λόγω της απεργίας των δικηγόρων η εκδίκαση εκτιμάται ότι θα αναβληθεί.

Ο δεύτερος λόγος για το Πανηπειρωτικό συλλαλητήριο είναι η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία γίνεται ύστερα από αίτημα των Κτηνοτροφικών Συνεταιρισμών το οποίο υιοθέτησαν και οι τέσσερις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Ο εκπρόσωπος των κτηνοτρόφων Μιχάλης Τζίμας, με δηλώσεις του, απηύθυνε έκκληση για μαζική συμμετοχή και τόνισε ότι οι κτηνοτρόφοι δεν θα σταματήσουν τον αγώνα.

«Εμείς ζητήσαμε τη σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου ώστε να επανατοποθετηθούν όλοι στα νέα δεδομένα. Θα ζητήσουμε να παρέμβουμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα, καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει. Θα συνεχίσουμε γιατί πιστεύουμε ότι στο τέλος νικητές θα είναι οι κτηνοτρόφοι και οι Ηπειρώτες που θέλουν τη Δωδώνη να μείνει στην Ήπειρο», υπογράμμισε ο κ. Τζίμας.