Πανστρατιά στην Πρέβεζα για τη σωτηρία του Νοσοκομείου

NOSOKOMEIO PREBEZAS Κάτοικοι και φορείς της Πρέβεζας κατεβαίνουν αύριο στο δρόμο με ένα και κοινό αίτημα. Τη σωτηρία του Νοσοκομείου. Ενός νοσοκομείου που μέρα με τη μέρα υποβαθμίζεται και απειλείται με λουκέτο καθώς οι πιο νευραλγικές του κλινικές έχουν αποδυναμωθεί και αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες της περιοχής.

Με όπλο τις δώδεκα χιλιάδες υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί με αίτημα την αναβάθμιση του νοσοκομείου αλλά και τη θέληση να αγωνιστούν για το αγαθό της δημόσιας υγείας, οι Πρεβεζάνοι πραγματοποιούν συγκέντρωση στις δώδεκα το μεσημέρι για να πουν ένα μεγάλο όχι στην συνεχιζόμενη υποβάθμιση.

Κάλεσμα συμμετοχής στην παμπρεβεζάνικη κινητοποίηση απεύθυνε ο Δήμος Πρέβεζας. Ο Δήμαρχος Χρ. Μπαίλης δήλωσε την απόλυτη στήριξή του στον κοινό αγώνα των Φορέων του λαού της Πρέβεζας με στόχο την δημόσια δωρεάν υγεία για όλους και παρέθεσε το ψήφισμα που εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας.

Μετά τον Δήμο, το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας λέει «κάτω τα χέρια από την υγεία» και με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. προκηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 15:00 για αύριο Τετάρτη και καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους και γενικά όλους τους συμπολίτες του Νομού σε συστράτευση.

Το Δ.Σ του  σωματείο εργαζομένων  Ο.Τ.Α  Ν.  Πρέβεζας με  απόφαση του προκηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας για αύριο  από τις 11.00 π.μ. έως τέλος του ωραρίου , για να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις  κινητοποιήσεις  που έχουν προγραμματισθεί.

πηγή: epiruspost.gr