Παντελής Θεολόγου: Ένα ανερχόμενο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου….

Μετά από 4 χρονιές στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, μία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μία στη Β’ Εθνική με τους νέους του Εθνικού Αστέρα, φέτος αγωνίζεται στη μεγάλη ομάδα του Εθνικού Αστέρα.

Ο λόγος για τον Θεσπρωτό ποδοσφαιριστή Παντελή Θεολόγου, ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του θεσπρωτικού και ελληνικού ποδοσφαίρου.

Γεννημένος στις 7-5-1991 τράβηξε το ενδιαφέρον των ομάδων στελέχωσε ως αρχηγός τις μεικτές Θεσπρωτίας – Πρέβεζας – Λευκάδας, κλήθηκε σε 2 προεπιλογές της εθνικής παίδων.

Κάπως έτσι τράβηξε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και της Λάρισας που ήθελε να τον αποκτήσει και να τον δώσει δανεικό στην Κόρινθο αλλά και στις δύο περιπτώσεις η μεταγραφή ναυάγησε την τελευταία στιγμή για κλείσει με την ομάδα του Εθνικού Αστέρα όπου πέρυσι στη Β’ ομάδα  ως αρχηγός σε 26 παιχνίδια σημείωσε 7 Γκολ.

Από το Γενάρη υπάρχει έντονη φημολογία για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ φημολογία που έχει καταγραφεί σε αθλητικές εφημερίδες έντυπες όσο και σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης….

Με τον Παντελή μιλήσαμε για τα όνειρα αλλά και τις επιδιώξεις του τη φετινή αγωνιστική περίοδο:

Ερώτηση: Παντελή ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη φετινή χρονιά;

– Ένας είναι ο στόχος μου όπως και όλης της ομάδας  η άνοδος!

Ερώτηση: Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα στη Β’ Εθνική;

– Αμφίρροπο πρωτάθλημα καθώς δεν γνωρίζουμε τι θα παρουσιάσει η καθεμία ομάδα, όπως παρατηρήσαμε και στα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής, υπήρχαν πολλές αλλαγές ομάδων και στην ουσία αποδυναμώθηκε.

Ερώτηση: Τι γνώμη έχεις γενικότερα για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

– Κάθε πέρυσι και καλύτερα.

Ερώτηση: Τελικά βλέπεις μεταγραφή στο ορίζοντα στο πρωτάθλημα της Super League;

– Είναι ένα όνειρο που εύχομαι να πραγματοποιήσω αλλά μόνο ο θεός ξέρει….