Παράδοση και διάθεση ειδών στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

perifereia

perifereiaΝέες προσφορές στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Ηπείρου πραγματοποιήθηκαν σήμερα από φορείς και εταιρείες της περιοχής. Τα προϊόντα διατέθηκαν άμεσα σε ενοριακά συσσίτια, Γηροκομεία και άλλους φορείς.

Ειδικότερα διατέθηκαν:

–          Πτηνοτροφικά προϊόντα από την εταιρεία «Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΑΒΕΕ», τα οποία παραδόθηκαν στο Γηροκομείο Ζωσιμαδών Ιωαννίνων, στο Γηροκομείο Κόνιτσας και την Ιερά Μονή Δουραχάνης

–          Είδη διατροφής από την ομογενειακή οργάνωση ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ (παρουσία του εκπροσώπου της κ. Δεβελέγκα), που δόθηκαν στα ενοριακά συσσίτια Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Περιβλέπτου, Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Αγοράς και Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Κοπάνων.

–          Είδη πρώτης ανάγκης από την Αδελφότητα Ποντίων και Μικρασιατών Ηπείρου.

Ακόμη, παρουσία του Δημάρχου Ζαγορίου κ. Γ. Παπαναστασίου παραδόθηκαν είδη διατροφής, είδη υγιεινής, χαρτικά και είδη ρουχισμού στην Εκκλησιαστική Επιτροπή Ασπραγγέλων, για την κάλυψη αναγκών απόρων οικογενειών. 

Στην παράδοση-παραλαβή παρέστη ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης που ευχαρίστησε όλους όσοι συμβάλλουν στην πρωτοβουλία. «Θέλω να κάνω μια έκκληση. Τη χρειαζόμαστε τη βοήθεια σε όλη την Ήπειρο. Υπάρχουν συνάνθρωποι που έχουν ανάγκη από τρόφιμα μεγάλης διάρκειας, αλλά και είδη υγιεινής. Και αυτά προωθούνται μέσα από τις Ενορίες, τα Γηροκομεία, τα Κέντρα Ψυχικής Υγείας και τις Μητροπόλεις σε όλη την Ήπειρο».

Νέες προσφορές στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης έχουν επίσης διατεθεί από τον Μικρασιατικό Σύλλογο Νεοκαισάρειας, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Διχουνίου και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζίτσας.

Η Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας τους ευχαριστεί όλους και ανακοινώνει ότι συνεχίζεται η δράση του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την πρωτοβουλία μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 26510-87129 και 26510-87128.