Περίσσευμα αγάπης στη μάχη του Κωνσταντίνου

KONSTANTINOS KOTSONHS

Περίσσευμα αγάπης για τον μικρό Κωνσταντίνο.. Η μάχη ζωής που δίνει ο τετράχρονος από την Παραμυθιά, δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Η αλληλεγγύη εκφράζεται με πράξεις καθώς μέσα σε χρόνο ρεκόρ συγκεντρώθηκαν πάνω από εκατό χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να καλυφθεί ένα μικρό μέρος από τα έξοδα που απαιτούνται για τη νοσηλεία του σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο της Αμερικής.

Ο Κωνσταντίνος, ένα μικρό αγγελούδι, κλήθηκε να δείξει δυνατός, πολύ νωρίς.

Για τους γονείς του, Ευθύμη και Παρασκευή, το χαμόγελο του Κωνσταντίνου είναι ίσως το μόνο πράγμα που τους κάνει να αγωνίζονται εδώ και καιρό, προκειμένου να τον βοηθήσουν.

Ο Κωνσταντίνος, που δεν μπορεί να παίζει όπως όλα τα παιδάκια της ηλικίας του, πάσχει από νευροβλάστωμα 4ου σταδίου με αρχικό όγκο στο αριστερό επινεφρίδιο και μεταστάσεις στα οστά και τον μυελό.

Οι γιατροί του, στο Ιπποκράτειο, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη θεραπεία του, ωστόσο αυτή τη στιγμή ούτε στη Γερμανία ούτε στο νοσοκομείο Memorial της Νέας Υόρκης μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο.

Μόνη του ελπίδα, είναι να νοσηλευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Σικάγο (University of Chicago Corner Children’s Hospital), που έλαβε γνώση και μπορεί να αναλάβει τη σοβαρή περίπτωσή του, καθώς φημίζεται για παιδιατρικά ζητήματα τέτοιας βαρύτητας.

Ωστόσο, τα έξοδα νοσηλείας είναι πάρα πολύ υψηλά.

Στο πλαίσιο αυτό, οι γονείς του Κωνσταντίνου, Ευθύμιος Κοτσώνης και Παρασκευή Καλαϊτζίδου, έχουν ανοίξει τον λογαριασμό 119-00-2310030090 με ΙΒΑΝ GR07 0140 1190 1190 0231 0030 090 στην Alpha Bank, τον οποίο έχει εγκρίνει το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με την ελπίδα να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τη σωτηρία του παιδιού.

Το μήνυμα που στέλνει η οικογένεια, μετά την θερμή ανταπόκριση του κόσμου στην έκκλησή της είναι όντως συγκλονιστικό.

«Ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τον κρίκο που κάνετε για να φτιαχτεί η αλυσίδα γύρω από το παιδί μου και να καταφέρει να γίνει καλά . Περιμένω με αγωνία το χαρτί απο την Αμερική και το Σινσινατι συγκεκριμένα όπου θα αναφέρεται το κόστος κ η ημερομηνία εισαγωγής για να φύγουμε αφού το καταθέσουμε στο ΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ και μας διευκρινίσει αν θα καλύψει όλο το ποσό η κάποιο ποσοστό.

Εμείς οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι στον Ερανικο λογαριασμό για κάθε ενδεχόμενο!!! Σε περίπτωση που δεν ξοδευτουν όλα τα χρήματα το υπόλοιπο του λογαριασμού θα δοθεί σε κάποιο σύλλογο που θα ορίσουμε εμείς η το Υπουργείο για όσους δεν το γνωρίζουν σας κάνω κοινοποίηση την απόφαση. Ευχαριστούμε Οικ.Κοτσωνη»