Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας: Αυτή η κυβέρνηση μόνο τον ελληνικό λαό δεν υπηρετεί….

Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας

Αυτή η κυβέρνηση μόνο τον ελληνικό λαό δεν υπηρετεί….

Αυτή η κυβέρνηση κόβει, κόβει να μην έρθουν τα χειρότερα, και τα χειρότερα σφίγγουν το κλοιό μη αφήνοντας ανάσα και ικμάδα στην τοπική αγορά και την εγχώρια οικονομία….

Αυτή η κυβέρνηση υποτιμά τη νοημοσύνη του μέσου Έλληνα….

Χρησιμοποιεί άριστα την τηλεόραση για να μας κάνει το μυαλό μολύβι, χαλβά, τοματοπελτέ, κοινώς σούπα, δημιουργώντας πνεύμα σύγχυσης ώστε να μην είμαστε σε θέση να εξάγουμε  λογικά συμπεράσματα…

Γιατί εξορκίζουν την ιδέα πως αν βγούμε από το Ευρώ θα καταστραφούμε;

Μήπως τώρα, που είμαστε στη ζώνη του Ευρώ δεν είμαστε κατεστραμμένοι;

Κάθε μέρα το εισόδημα του μέσου Έλληνα συρρικνώνεται, η αγοραστική του δύναμη φθίνει, η αβεβαιότητα μεγαλώνει…..και οι της κυβέρνησης μας σώζουν από την βέβαιη καταστροφή κάθε μέρα μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων…..

Όμως εμείς είμαστε ο λαός, εμείς είμαστε η λύση, εμείς είμαστε το αύριο, και αυτός ο τόπος είναι δικός μας…..

Αυτοί που μας κυβερνούν προφανώς το έχουν ξεχάσει αυτό, ή δεν ήταν ποτέ για εμάς εδώ…και να τα πούμε πιο σταράτα τα πράγματα, αυτοί οι «τσικ λεβέντες» ήταν μόνο για τον εαυτό τους….

Γι’ αυτό ας τελειώσει μια ώρα αρχύτερα το παραμύθι του εμπαιγμού…

Δεν μας μένει παρά να τηρήσουμε κατά γράμμα το σύνταγμα των Ελλήνων…

Δεν μας μένει παρά τη τηρήσουμε αυτό που τροφοδότησε τις μεγάλες κοινωνικές επαναστάσεις και διαμόρφωσε πιο ανθρώπινες κοινωνίες….

Όποια κυβέρνηση δεν υπηρετεί το λαό, δεν νομοθετεί υπέρ του, θυσιάζει το κυριαρχικά του δικαιώματα οφείλει να διώκεται από την εξουσία…..

Είναι καιρός να φύγουν…αν δεν το κάνουν μόνοι τους, κομματάκι δύσκολο να τους έχει μείνει αξιοπρέπεια, ας το κάνουμε εμείς…

Τρόποι αντίστασης υπάρχουν…..

Και η κυβέρνηση τρέμει την ιδέα ο λαός να αρνηθεί τα υποτιθέμενα μέτρα για τη σωτηρία της χώρας που δυσχεραίνουν με μαθηματική ακρίβεια και από προσωρινά μετουσιώνονται σε μια μόνιμη και νοσηρή κατάσταση….

Όποιο και αν είναι το αύριο μας, όποια απόφαση και αν πάρουμε τον λόγο πρέπει να έχει λαός, όπως και την ευθύνη, άλλωστε αυτός πληρώνει πάντα και τον λογαριασμό…